Annonce
Lemvig

Børnene er nu en del af familie-virksomheden Rosenberg Madsen

Per Rosenberg Madsen har overtaget den daglige drift af tømrer-virksomheden som en del af generationsskiftet, mens Michael Rosenberg Madsen vil føre en mere tilbagetrukken tilværelse. Der er i dag 21 medarbejdere i firmaet Rosenberg Madsen. Foto: Lars Kamstrup
Camilla og Per Rosenberg Madsen er nu en aktiv del af firmaet Rosenberg Madsen sammen med forældrene Bente og Michael.

Lemvig: Generationsskiftet er nu for alvor på vej i firmaet Rosenberg Madsen i Lemvig. Bente og Michael Rosenberg Madsen har fået begge deres børn, Per og Camilla, med i bestyrelsen for firmaet, og næste generation får en mere markant rolle i familie-virksomheden.

Som vi tidligere har skrevet, er sønnen Per vendt hjem fra Ålborg og er gået ind i tømrer-virksomheden. I dag tager han mere og mere over med den daglige ledelse, mens far Michael begynder at tage en mere tilbagetrukken rolle. Han vil dog stadig være involveret i at udvikle virksomheden videre.

På den administrative side er det hustruen Bente, der blandt andet kører den større private udlejningsdel. Hun får hertil sparring fra datteren Camilla på 24 år, som er uddannet Financial Controller og bor i Aarhus hvor hun til dagligt arbejder med ejendomsadministration som ejendomsadministrator. Hun har stor interesse for ejendomme, og i virksomheden påtager hun sig småopgaver samt tilfører virksomheden kompetencer på de sociale medier. Indtil videre bliver hun dog boende i Århus.

Annonce

150 lejemål

Udlejning er med årene blevet en stadig større del af virksomheden Rosenberg Madsen. Der er med årene købt flere og flere ejendomme, som er sat i stand til udlejning, og Bente Rosenberg Madsen har i dag 150 lejemål i Lemvig, Struer, Holstebro og Århus at tage vare på.

- Det supplerer hinanden godt at have en håndværkervirksomhed og så have udlejning ved siden af. Det betyder, vi kan bruge vore medarbejdere til at sætte lejligheder i stand, når vi en overgang ikke har andre opgaver, siger Michael Rosenberg Madsen.

To generationer i firmaet Rosenberg Madsen. Forældrene Michael og Bente til venstre og børnene Camilla og Per til højre. Foto: Lars Kamstrup

- Nå, jeg synes nu nok, det kan knibe med at få fat i en tømrer, når jeg har brug for det. Jeg kunne da godt være fristet til at hyre en fra et andet firma, fordi det er svært at få en af vore egne, lyder det med et smil fra Bente Rosenberg.


Det er som fire sjæle, men to tanker. Per og jeg koncentrerer os om tømrer-virksomheden, mens Bente og Camilla tager sig af administrationen og udlejningen

Michael Rosenberg Madsen

Det fortæller kun, at der lige for tiden er mange opgaver at rive i for Rosenberg Madsen, men de melder også, at de altid finder vi en løsning for både deres kunder og Bente, så de kommer i mål med tingene sammen.

Michael Rosenberg Madsen kan godt lide, at de to børn går i forældrenes fodspor.

- Det er som fire sjæle, men to tanker. Per og jeg koncentrerer os om tømrer-virksomheden, mens Bente og Camilla tager sig af administrationen og udlejningen, siger Michael Rosenberg Madsen.

Annonce

21 ansatte

Der er i dag 21 ansatte hos Rosenberg Madsen, og det er som sagt nu sønnen Per på 27 år, der begynder at tage over med den daglige drift af håndværker-delen. Han er uddannet bygningskonstruktør. Han arbejdede i 2½ år som entreprise-leder hos Hustømrerne i Ålborg. Men han havde ønsket om at komme hjem til Lemvig for at være en del af familie-virksomheden, og det er en nu en realitet, hvor generationsskiftet er startet.

- Det er et godt supplement til de kvaliteter, vi havde i forvejen i firmaet, at Per er uddannet bygningskonstruktør. Det giver os ekstra kompetencer, vi kan tilbyde vore kunder, siger Michael Rosenberg Madsen.

Rosenberg Madsen markerer, at Per Rosenberg Madsen nu har fået en fremtrædende rolle i tømrer-virksomheden ved at afholde en reception i firmaets lokaler på Storegade 1 i Lemvig. Det er fredag 20. maj fra 11-16.

Annonce
Vinderup

Nu kommer den: Cykelsti hele vejen mellem Vinderup og Holstebro

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Mads Mikkelsens nyeste film skal kun optages to steder i Danmark - i Holstebro og Viborg

Erhverv For abonnenter

Underskuddet er på 27,8 millioner kroner, men optimismen er intakt: Der er meget, der går vores vej

Holstebro

Mælkebønderne jubler over høje priser: - Nu er der én ting, der gælder. Afdrag, afdrag, afdrag

Holstebro

Nu er der kun én by tilbage: Så få bliver testet

Vindmøller er fyldt med stål og beton: Så grønne er de rent faktisk

Holstebro For abonnenter

Skole er blevet til boligområde: Kom indenfor i den første færdige bolig

Leder For abonnenter

Problemet er reelt - men tvang er og bliver dumt

For abonnenter

Nødråb fra virksomheder: Vi ved ikke, om vi kan få råvarer om en måned. Eller hvad de koster. Og om leverandøren findes om et år

Holstebro

Lastbiler er stødt sammen: Tag ikke denne vej, siger politiet

Ministerium vil sælge bolig i New York på 353 kvadratmeter

Holstebro

Den delte vandene - nu gør museum den aktuel igen

Sport For abonnenter

Det bliver aldrig til liga igen, men nu bliver der på ny kørt speedway i Skave: - Vi laver morgendagens stjerner

Struer

Nu må talentet Hassan klare sig uden tilskud fra Struer Kommune

Annonce