Annonce
Holstebro

Børn- og ungeforvaltning mister endnu en chef: Skal lede dagplejen i en anden kommune

Lederen af dagplejen og sundhedsplejen i Holstebro Kommune stopper 1. april. Dermed skiftes der ud - for anden gang på mindre end et halvt år - på chefgangen i børn- og ungeforvaltningen. Genre/arkivfoto: Morten Dueholm
Mandag kunne Holstebro Kommune præsentere en ny familie- og dagtilbudschef. Nu skal den på jobjagt igen - i ledelseslaget lige under.

Holstebro: Efter 1. april står der ikke længere ”Klavs Eg” på skiltet ind til det kontor på rådhuset, hvor chefen for kommunens yngste borgere holder til.

Lederen af dagplejen og sundhedsplejen i Holstebro Kommune har opsagt sin stilling. 1. april starter han i nyt job, som leder af dagplejen i Middelfart Kommune.

- Både min kone og jeg stammer fra Østjylland og har sommerhus i Juelsminde. Vi har begge haft et ønske om at komme tilbage til Østjylland, fortæller Klavs Eg.

Privat bor parret i dag i Horsens, hvor hustruen startede i nyt job som dagplejeleder i august 2020, efter 30 år i forskellige lederjob i Holstebro Kommune, senest som leder af daginstitutionen Firkløveren.

Klavs Eg har været leder af den centrale dagpleje siden 1. oktober 2011 og har de seneste to et halvt år som led i en organisationsændring også haft ansvaret for sundhedsplejen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Vil du alligevel have AstraZeneca-stik? Regeringen vil se om droppet vaccine kan tilbydes danske borgere

Annonce