Annonce
Lemvig

Børn klarer frisag: Kommune forventer ikke coronatiltag på skoler

Kommunaldirektør Lars Keld Hansen forventer ikke, at det bliver nødvendigt med coronarestriktioner på kommunens folkeskoler, når eleverne vender tilbage fra efterårsferie. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Situationen er ikke, så eleverne på Lemvig Kommunes skoler vender tilbage til en andne hverdag efter ferien på mandag
Annonce

Lemvig: Alt tyder på, at skolegangen på folkeskolerne i Lemvig Kommune bliver normal, når eleverne på mandag vender tilbage fra efterårsferie.

Kommunaldirektør Lars Keld Hansen havde fredag middag ikke hørt om flere elever, der skulle være ramt af covid-19, og dermed er der heller ikke grundlag for at indføre restriktioner på skolerne.


Det glæder mig, at smitten ikke har ramt blandt ældre og svage borgere på institutioner

Lars Keld Hansen, kommunaldirektør


Tidligere på ugen kom det frem, at en elev i 3. klasse på Tangsø Skole i Bækmarksbro var testet positiv for covid-19. Derfor blev forældrene til de øvrige børn i klassen bedt om at få testet børnene, da de blev betragtet som nære relationer.  Desuden blev andre børn, der havde været sammen med eleven ved et arrangement i sidste uge, også opfordret til at få taget en test.

Ingen af disse test har dog ifølge Lars Keld Hansen vist sig at være positive, selv om der stadig

mangler enkelte svar.

Annonce

Ikke hørt om flere

Han har heller ikke hørt om elever eller ansatte fra andre skoler, der skulle være blevet ramt af covid-19. Dermed er kun tre personer, der arbejder i børne- og ungeområdet i Lemvig Kommune, blevet testet positive. Det drejer sig om ansatte i Nørre Nissum Børneunivers, SFO på Tangsø Skole samt en medarbejder ved Lemvig Ungdomsskole.

Der er heller ikke noget, der tyder på, at andre faggrupper i Lemvig Kommune er blevet ramt af covid-19.

- Det glæder mig, at smitten ikke har ramt blandt ældre og svage borgere på institutioner, siger Lars Keld Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce