Annonce
Lemvig

Bøderegn over tre unge mænd

På passageren i bilen fandt politiet en større mængde hash, hvilket han nu er sigtet for. Arkivfoto

Nørre Nissum: Politiet måtte finde den store notesblok, da de torsdag aften standsede en bil med tre mænd i Nørre Nissum. De tre mænd blev nemlig noteret for så mange forseelser, at de efterfølgende kan se frem til en regn af bøder over sig.

Bilen blev standset klokken 21.49 på Hellasvej i Nørre Nissum. Bag rattet siad en 26-årig mand fra lokalområdet, der viste sig at være påvirket af cannabis. Desuden var han tidligere frakendt kørekortet og måtte derfor slet ikke køre bil.

Ved siden af ham sad bilens 22-årige ejer, der stammer fra Horsens. Han blev sigtet for at overlade bilen til en fører, der ikke har lov til at køre bil. Desuden fandt politiet et gram hash på den 22-årige, og i bilens handskerum blev der fundet en peberspray.

Oven i sad en 23-årig passager, ligeledes fra Horsens, i bilen. Politiet fandt ikke mindre end 123 gram hash samt et halvt gram kokain på den 23-årige. Desuden var han i besiddelse af en ulovlig butterflykniv.

Dermed blev alle tre mænd sigtet for en længere stribe af overtrædelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det er til glæde vendt

Da amerikanske FMC overtog Cheminova i 2014, fulgte nogle år, hvor medarbejder-antallet blev reduceret kraftigt. Amerikanerne lavede nyt hovedsæde for sine europæiske aktiviteter på Sjælland. Udmærket for Danmark, men rigtig skidt for Lemvigegnen, som i årene efter overtagelsen måtte konstatere, at det meget store og for kommunen vigtige antal såkaldte videnarbejdspladser på Cheminova forsvandt. Anlægget blev et produktionsanlæg uden forskningsafdeling med meget mere, og derudover har man også set antallet af medarbejdere i produktionen skrumpe. Vi skal ikke lang tid tilbage, før der på Lemvigegnen begyndte at brede sig en tvivl, om amerikanerne på sigt også ville satse på afdelingen på Rønland, eller man ville flytte produktionen og dermed lukke egnens største private arbejdsplads ned med de følgevirkninger, det ville have. Nu får melodien tilsyneladende en helt anden positiv melodi. Vi kan i dag afsløre, at FMC har planer om at etablere et anlæg, der omregnet til danske kroner ligger på omkring en halv milliard kroner at bygge. Og 300 skal arbejde på at etablere produktionsanlægget. Nu skal det selvfølgelig siges, at på Rønland vil man ikke bekræfte, at det er korrekt. Man vil ikke udtale sig om noget, der ikke er besluttet endeligt. Men vi observatører kan jo så også bemærke, at det ikke bliver kontant afvist. Rygterne kører, og der tages ikke til genmæle. Meget tyder på, der er noget reelt om snakken. Det er beviset på, at FMC ikke blot har en fremtidig plan med Cheminova, hvilket man jo også i dag bekræfter, man har. Det slukker også tidligere tiders pessimisme om, at man kunne risikere, at der lukkes ned. Det er en meget velkommen nyhed, som har stor betydning for Vestjylland og for beskæftigelsen i fremtiden. Det fremgår ikke noget om antal arbejdspladser i forbindelse med et nyt anlæg. Men under alle omstændigheder vil det skabe aktivitet og beskæftigelse både på virksomheden og hos underleverandører til gavn for hele egnen.

Annonce