Annonce
Sport

Bænket Nicolaj Thomsen: Der skal ske et eller andet

Gian Ehrenzeller/Ritzau Scanpix

Nicolaj Thomsen savner spilletid i FC København, og klubben afviser ikke, at han kan skifte klub til januar.

Han har tidligere været en stor profil i Superligaen, men for tiden sidder Nicolaj Thomsen mest på bænken i FC København.

Den 26-årige midtbanespiller har blot spillet fire superligakampe i denne sæson, og det kalder han en uholdbar situation.

- Min nuværende situation er ikke holdbar. Jeg har brug for at spille fodbold, og det gør jeg ikke lige nu. Jeg er rigtig glad for at være i København og elsker byen, men det handler om at spille fodbold.

- Jeg synes, jeg har spillet godt, når jeg har fået chancen, og jeg føler, jeg har været skarp til træning. Men vi er mange gode spillere, og der bliver ikke kigget min vej i øjeblikket, siger Nicolaj Thomsen.

FCK-manager Ståle Solbakken afviser ikke, at Nicolaj Thomsen kan skifte klub til januar, da han blev spurgt til midtbanespillerens fremtid.

- Hans fremtid er lys, men jeg ved ikke, om den er i FCK. Vi er åbne om, at det godt kan være, han skal videre, men det har vi en dialog med ham og hans agent om.

- Det er ikke utænkeligt, at det kan ske til januar, men Nicolaj arbejder professionelt og er nu skadesfri, som han ikke har været hele tiden, lyder det fra Ståle Solbakken.

Thomsen var en stor profil på AaB’s mesterhold i 2014, og den nordjyske klub har tidligere været meldt interesseret i at hente ham tilbage.

Kærligheden til AaB er intakt, men Nicolaj Thomsen ved ikke, om det ender med et comeback i den bolsjestribede trøje.

- AaB har en speciel plads i mit hjerte, og sådan vil det altid være. Det er ikke sikkert, det er den vej, jeg skal, men der skal i hvert fald ske et eller andet, hvis det fortsætter sådan her, siger Thomsen.

Da FCK søndag slog FC Nordsjælland med 1-0, så Nicolaj Thomsen hele kampen fra bænken.

Midtbanespilleren kom til FCK fra franske Nantes i januar 2017 og har kontrakt til sommeren 2021.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Åbenhed er eneste middel mod svindel

Struer Kommunes tidligere kommunaldirektør er sigtet for mandatsvig - altså tyveri. Det kunne vi endelig fortælle i fredagsavisen efter længere tids ihærdige forsøg på at få sandheden om hans pludselige afgang fra jobbet i august 2019 frem i lyset. Hvor informationer holdes skjult, tager rygter og halve sandheder som regel over, og lige siden direktørens fratrædelse er vi på avisen stødt på begge dele. Ikke noget konkret nok til, at vi kunne fortælle det til de borgere i kommunen, som ifølge anklageskriftet er blevet snydt for deres skattekroner. Men nok til, at vi har gravet i sagen. Struer Kommune har holdt det hele hemmeligt for offentligheden, og først nu hvor anklageskriftet er tilgængeligt, har borgerne udsigt til at få svar på nogle af de mange spørgsmål, der melder sig i kølvandet på sådan en sag. Hvis anklageren har ret i, at direktøren gennem godt to år har stoppet mere end 120.000 kroner i egen lomme, efterlader det en række spørgsmål til kommunen. Hvordan kunne det finde sted så længe, uden at blive bemærket i den interne revision? Ethvert træk på kreditkortet skal følges af et bilag for udgiften, så lavpraktisk tyveri på denne måde burde være umuligt at gennemføre over længere tid. Er der styr på revisionen nu? Og hvorfor gik der mere end en måned fra direktørens afgang til en politianmeldelse? Sagen er endnu en alvorlig ridse i lakken på den engang så flotte danske tillid til håndteringen af vores fælles pengekasse. Engang var tyveri og underslæb i det offentlige nærmest utænkeligt, men sagen her er blot en af flere - og langt mere omfattende - sager om embedsmænd, der har stoppet offentlige penge i egne lommer. Svindel med vores fælles midler er gift for samfundet, men det må og skal frem i lyset. Fuld offentlighed er yderst vigtigt, hvis vi skal have tilliden tilbage. Her på avisen stiller vi spørgsmål og kræver svar, fordi ingen kan være tjent med, at kontrollen med vores skattekroner sejler. Der vil altid være uærlige personer, og de mange sager har vist, at kontrolapparatet er nødvendigt. Og hemmelighedskræmmeri når kontrollen svigter hører ingen steder hjemme.

Struer

Kommunaldirektør sagde op på grund af sygdom: Nu er han sigtet for kreditkortsvindel

Annonce