Annonce
Struer

Både traditioner og fornyelser på årets Julemesse

Julemesse er hele Struer Kommunes julemesse med spændende stande og sjove aktiviteter. Foto: Johan Gadegaard
I den kommende weekend inviterer Thyholm Handelsstandsforening til den årlige Julemesse i Midtpunktet i Hvidbjerg - og det skal gerne blive en god oplevelse for både publikum og udstillere
Annonce

HVIDBJERG: - Du kan godt sige, at vi på en måde relancerer Julemessen på Thyholm i år, for selv om vi fortsætter med flere af de velkendte og populære traditioner, så er det også vigtigt, at vi hele tiden er på udkig efter fornyelser, så Julemessen bliver en god weekend for både publikum og udstillere, siger centerleder Kristian Hedegaard, der er en del af det udvalg, der planlægger og - sammen med mange frivillige - afvikler Julemessen.

Det er som sædvanligt Midtpunktet, der lægger lokaler til arrangementet, og der bliver fyldt godt op med stande.

- Vi var i år lidt tidligere ude ved udstillerne, og vi har igen i år oplevet stor opbakning - både hos vores lokale udstillere, men også hos flere forretningsdrivende i Struer. Julemessen på Thyholm er jo hele kommunens julemesse, siger Kristian Hedegaard.

Til de faste traditioner på Julemessen hører et modeshow, der både kan opleves lørdag og søndag - en meget populær aktivitet.

Der er som sædvanligt også gratis rundstykker og kaffe søndag formiddag fra kl. 10, når Julemessen åbner, ligesom endnu et kapitel i "Det levende maleri" skal afsløres denne formiddag.

Annonce

Mere underholdning og en skills-konkurrence

Et af de nye tiltag på Julemessen starter lørdag kl. 13.30.

- Vi har lavet en Skills-konkurrence, hvor tre lokale tømrervirksomheder stiller op med repræsentanter. XL-Byg i Hurup er sponsor for byggematerialer, og så går konkurrencen ellers ud på, at "træ-mændene" i løbet af lørdag eftermiddag får skabt et produkt af de materialer, der er til rådighed. Søndag bliver produkterne så udstillet, og det er publikum, der afgør konkurrencen ved at stemme på det flotteste eller mest spændende slutprodukt, forklarer Kristian Hedegaard.

Der er også flere punkter på weekendens program - og der er ofret mere på underholdningen.

- Vi håber, at vi med dette års program kan samle hele Thyholm og mange gæster udefra til en hyggelig Julemesse, der jo kickstarter selve julehandelen og julens øvrige traditioner. Julemessen er for hele familien, og det er et arrangement, hvor man både kan købe forskellige produkter på standene eller blot blive inspireret til årets julegaver. Og så er der også en god tradition for, at man mødes med familie, venner og bekendte til dette arrangement, lyder det fra centerlederen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Slut med tomme butikker i center

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce