Annonce
Navne

Axel havde meget stor interesse i foreningsarbejde

Annonce

Frode Peitersen, Struer Idrætsforbund, har sendt følgende mindeord over Axel Lindgreen:

Axel Lindgreen døde alt for tidligt 12. august efter kort tids sygdom kun 74 år gammel.

Axel har præget idrætten i Struer gennem en hel menneskealder. Han har arbejdet først med Struer Idrætsforening og senere Struer Boldklub. Han var med ved sammenlægningen af Struer FC (tidligere Struer KFUM) og Struer Idrætsforening. Han var også med ved sammenlægningen af håndboldklubberne Struer HK og Fousing IF. Alle disse sammenlægninger skete i slutningen af 1980’erne.

Axel var formand for Struer Idrætsforbund fra 1978 indtil 1984 og var med i bestyrelsen til 1993. Han blev formand for Struer Hallerne i 1983 og var det til 1993.

Axel var også formand for Danmarks Idrætsforbunds amtsbestyrelse i en hel del år. Han var også i Friluftsrådet og var i en periode formand for Radio Struer.

Axel var med i stiftelsen og Den Midtvestjyske Idrætshøjskole i Ikast – nu Idrætsskolerne i Ikast og lagde et stort arbejde med dette.

Da de flyttede til Esbjerg, var han med i flere ting.

Efter de vendte tilbage til Struer, blev Axel engageret i Struer KFUM badminton. Der fik han KFUM’s sølvnål i 2018. Han blev også bestyrelsesmedlem i boligforeningen i Aadalen.

Axel var meget vellidt og havde stor interesse for foreningsarbejde. Det var ham, der fik mig med i arbejdet med Idrætsforbundet og Struerhallerne.

Vore tanker går nu til hans kone Grethe og hele familien.

Æret være Axels minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Naturen har det langt bedre end sit rygte

TTH Holstebro Herrer

TTH besejrede Mors-Thy i tredje test

Annonce