Annonce
Struer

AV Center åbner afdeling i Struer

Medarbejderne på AV Center Odense knokler her med det tunge grej på virksomhedens afdeling i Tietgenbyen. Nu etablerer AV Center også afdeling i Struer. Arkivfoto: Kim Rune
Med oprettelsen af Sound Hub Denmark i Struer gav det pludselig mening for AV Center, som i forvejen har afdelinger i både Aalborg, Aarhus, Odense, Kolding og København, at etablere en afdeling i Nordvestjylland

Struer: Sound Hub Denmark får endnu en partner i folden.

1. oktober blev AV Center en del af kontorfællesskabet i Bang & Olufsens tidligere Fabrik 1 - et firma med afdelinger i både Aalborg, Aarhus, København, Odense og Kolding.

Nu også i Struer, og salgschefen fra AV Center Aalborg, John Lisberg, glæder sig til at få oprettet en base i Nordvestjylland.

Annonce

- Det giver os bedre muligheder for at servicere de kunder, vi allerede har i hele Vestjylland, konstaterer han. John Lisberg nævner blandt Philips Medisize i Struer som et godt eksempel på en virksomhed, som for alvor gør brug af videomøder og direkte digital kommunikation mellem hovedkvarteret i USA og afdelingen i Struer.

- Det er på den front, at vi for alvor kan konstatere vækst i alle afdelingerne af AV Center, fortæller John Lisberg.

God lokal base

- Den globale corona-pandemi har kan gjort det endnu mere aktuelt for virksomhederne at få etableret nogle stabile og sikre møderum, hvor medarbejderne kan trække sig tilbage og være fuldstændig sikre på, at teknikken fungerer,siger John Lisberg.


Alt andet lige vil det blive en fordel for os at have en lokal base, så vi ikke skal køre fra enten Aalborg eller Kolding for at få frem til kunderne i Vestjylland.

John Lisberg, salgschef, AV Center


Derudover nævner han også gymnasiet i Struer som en af de gode kunder, og med en ny base i Struer håber han at kunne få endnu flere af de Vestjyske uddannelsesinstitutioner med på kundelisten.

- Alt andet lige vil det blive en fordel for os at have en lokal base, så vi ikke skal køre fra enten Aalborg eller Kolding for at få frem til kunderne i Vestjylland, lyder vurderingen fra John Lisberg.

Annonce

Naturligt at være med

Han ser også andre og store fordele ved at blive en del af iværksættermiljøet i Sound Hub Denmark.

- Vi har i længere tid fulgt med på sidelinjen, og nu er det bare naturligt for AV Center at blive en del af Sound Hub Denmark og et iværksættermiljø, hvor nye ideer og produkter bliver udviklet, og hvor de nye løsninger bliver udformet, siger John Lisberg.

Direktøren for Sound Hub Denmark, Peter Petersen, glæder sig over at få en afdeling af AV Center med som partner på projektet, der handler om at gøre det attraktivt for virksomheder med kernekompetencer inden for lyd- og akustik til at søge mod Struer.

- AV Center vil med deres kompetencer inden for audiovisuelle installationer til møde-, konference- og eventafholdelse blive en aktiv samarbejdspartner. Vi ser frem til at kunne byde AV Center og deres kunder velkommen, siger han i en pressemeddelelse udsendt i forbindelse med det nye samarbejde.

Annonce
Holstebro

Spisested har været 'forladt' i over fire måneder: Gæster undrer sig

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: Nu er 74 procent af befolkningen færdigvaccineret

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Restaurant åbner igen, men udfordringen er ikke løst endnu

Holstebro For abonnenter

De ældre skal have de fleste penge, men minimumsnormeringer kan splitte byrådet

Struer

Kommuner: Lad os bare få en Naturnationalpark i Klosterheden

Sport For abonnenter

Karakterbogen: Et ansvar, som de unge ikke har fortjent at stå med, men skal have ros for at løse efter bedste evne

Holstebro

Den gamle beredskabsbygning undersøges for giftstof-forurening: Nabo tør ikke spise frugt fra haven

Sport For abonnenter

Trods halvstort TTH-nederlag i Lissabon: - Vi har stadigt en chance i returkampen

Leder

Lægevagten trænger til et sundhedstjek

Navne

Han er blevet sin egen chef som fjerde generation i det gamle familiehus

Struer

Tagsten kan blæse ned og træer kan vælte: DMI advarer mod voldsomt vejr torsdag

Erhverv

Ville du kunne klare dig gennem en dag på lidt olivenolie, et par græskarkerner og måske et par bær? For Josep er det hverdag, og diæten giver ham masser af energi som både musiker og ingeniør

Erhverv For abonnenter

Har besejret det svære skifte: Virksomheden har overlevet tre generationer

Holstebro

Gågadebutik flytter ind i 'Det Gule Hus'

Annonce