Annonce
Struer

AV Center åbner afdeling i Struer

Medarbejderne på AV Center Odense knokler her med det tunge grej på virksomhedens afdeling i Tietgenbyen. Nu etablerer AV Center også afdeling i Struer. Arkivfoto: Kim Rune
Med oprettelsen af Sound Hub Denmark i Struer gav det pludselig mening for AV Center, som i forvejen har afdelinger i både Aalborg, Aarhus, Odense, Kolding og København, at etablere en afdeling i Nordvestjylland

Struer: Sound Hub Denmark får endnu en partner i folden.

1. oktober blev AV Center en del af kontorfællesskabet i Bang & Olufsens tidligere Fabrik 1 - et firma med afdelinger i både Aalborg, Aarhus, København, Odense og Kolding.

Nu også i Struer, og salgschefen fra AV Center Aalborg, John Lisberg, glæder sig til at få oprettet en base i Nordvestjylland.

Annonce

- Det giver os bedre muligheder for at servicere de kunder, vi allerede har i hele Vestjylland, konstaterer han. John Lisberg nævner blandt Philips Medisize i Struer som et godt eksempel på en virksomhed, som for alvor gør brug af videomøder og direkte digital kommunikation mellem hovedkvarteret i USA og afdelingen i Struer.

- Det er på den front, at vi for alvor kan konstatere vækst i alle afdelingerne af AV Center, fortæller John Lisberg.

God lokal base

- Den globale corona-pandemi har kan gjort det endnu mere aktuelt for virksomhederne at få etableret nogle stabile og sikre møderum, hvor medarbejderne kan trække sig tilbage og være fuldstændig sikre på, at teknikken fungerer,siger John Lisberg.


Alt andet lige vil det blive en fordel for os at have en lokal base, så vi ikke skal køre fra enten Aalborg eller Kolding for at få frem til kunderne i Vestjylland.

John Lisberg, salgschef, AV Center


Derudover nævner han også gymnasiet i Struer som en af de gode kunder, og med en ny base i Struer håber han at kunne få endnu flere af de Vestjyske uddannelsesinstitutioner med på kundelisten.

- Alt andet lige vil det blive en fordel for os at have en lokal base, så vi ikke skal køre fra enten Aalborg eller Kolding for at få frem til kunderne i Vestjylland, lyder vurderingen fra John Lisberg.

Annonce

Naturligt at være med

Han ser også andre og store fordele ved at blive en del af iværksættermiljøet i Sound Hub Denmark.

- Vi har i længere tid fulgt med på sidelinjen, og nu er det bare naturligt for AV Center at blive en del af Sound Hub Denmark og et iværksættermiljø, hvor nye ideer og produkter bliver udviklet, og hvor de nye løsninger bliver udformet, siger John Lisberg.

Direktøren for Sound Hub Denmark, Peter Petersen, glæder sig over at få en afdeling af AV Center med som partner på projektet, der handler om at gøre det attraktivt for virksomheder med kernekompetencer inden for lyd- og akustik til at søge mod Struer.

- AV Center vil med deres kompetencer inden for audiovisuelle installationer til møde-, konference- og eventafholdelse blive en aktiv samarbejdspartner. Vi ser frem til at kunne byde AV Center og deres kunder velkommen, siger han i en pressemeddelelse udsendt i forbindelse med det nye samarbejde.

Annonce
Holstebro

Lagt på is: Det er slut med Heidis friske fisk

Danmark

Onsdagens smittetal sætter ny rekord - nærmer sig 39.000 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Så meget dyrere bliver din regning fra Vestforsyning: 'Elpriserne er historisk høje'

Holstebro For abonnenter

Klokken 11.50 i går døde Knud-Erik Dam - han besluttede det selv og så frem til det

Holstebro

Søren Gade har selv prøvet at være gruppeformand, og han hare store forventninger til Danielsen

Sport For abonnenter

Striktøjet blev fundet frem, da Lærke Christensen måtte sidde ude med corona - Onsdag leverede hun pragtpræstation mod Esbjerg

Henrik har lavet en elpris-udsigt: - Den er lige så sikker som vejrudsigten, og fredag ser dyr ud

Sport For abonnenter

Kampen minut for minut: Holstebro Håndbold klarede ikke umulig opgave

Struer For abonnenter

Turistchef blev beskyldt for at modtage sorte penge og skjulte betalinger: Nu skal tre personer betale 75.000 kroner for injurier

Erhverv

Ups: Lokalt pizzeria truet med retssag for at bruge bloggers foto på hjemmeside - nu må han punge ud

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Holstebro

Hallen skulle have været fyldt med liv, men nu har Martin følt sig nødsaget til at udskyde premieren på byens nye festival: - Det er jo helt vildt irriterende

Leder For abonnenter

Mens fronterne mellem øst og vest er trukket hårdt op i Ukraine, er der måske tøvejr på vej i Venstre

Holstebro

De tjener penge på at spærre folk inde: - Man kan ikke sige, at det har været en særligt god forretning de sidste to år

Annonce