Annonce
Struer

Autismecenter lukket efter fund af smitte

Et fund af covid-19 smitte hos en ansat på Autismecenter Lagunen i Bremdal i sidste uge fik kommunen til at lukke skolen. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Elever og ansatte på autismecentret ved Bremdal Skole blev i sidste uge sendt hjem efter fund af covid-19-smitte hos en ansat.

Struer: Kommunens autismecenter Lagunen, der har til huse i lokaler ved Bremdal Skole, blev onsdag i sidste uge lukket, bekræfter formanden for det kommunale coronaudvalg, kommunaldirektør Jesper Thyrring Møller.

Det skete, efter at en af centrets ansatte blev testet positiv for covid-19, og kommunen besluttede efter samråd med Styrelsen for patientsikkerhed at lukke centret.

Alle elever, ansatte og forældre fik samtidig besked om at lade sig teste to gange.

Annonce

Skolen åbner efter planen igen onsdag morgen, bekræfter skoleleder Claus Rokkjær fra Limfjordsskolen, som Lagunen hører til rent administrativt.

Lukningen har store konsekvenser for elever og forældre, og derfor har kommunen da også bistået familier med hjælp til pasning af børn, der ellers skulle have deres hverdag på Lagunen, fortæller Jesper Thyrring Møller.

- Beslutningen om at lukke blev truffet på råd fra Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi var naturligvis opmærksomme på, at der i kølvandet på beslutningen ville kunne opstå særlige behov for råd, hjælp og vejledning. Derfor har vi også bistået med at løse udfordringerne i forbindelse med lukningen, siger Jesper Thyrring Møller.

https://modules.wearehearken.eu/dagbladet-holstebro-struer/embed/6827.js
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce