Annonce
Kultur

Ausumgaard dropper forårsmarkedet

Forårsmarkedet på Ausumgaard er fra i år en saga blot, men en afløser kommer i 2020. Arkivfoto: Morten Stricker
Men en afløser er allerede i støbeskeen, og folkene bag skulle være klar til at melde noget mere ud i oktober
Annonce

Hjerm: I ti år har man kunnet tage til forårsmarked på Ausumgaard i løbet af foråret og møde hundredvis af stande med mad, keramik, tøj og meget andet samt aktiviteter til børnene, gymnastikopvisninger og musik.

Sidste år fejrede Ausumgaard, at det var 10. gang markedet blev afholdt, som altid er velbesøgt henover weekenden. Men i år bliver det afløst af noget andet. Det skriver Ausumgaard selv i en pressemeddelelse.

- Det bliver en afløser for forårsmarkedet, hvor vi kommer til at fokusere på at skabe nye oplevelser og mere indhold for gæsterne – og for os er det helt naturligt, at det overordnede tema er bæredygtighed. Det bliver en god blanding af markedsområder med salg af både fødevarer og lækre produkter med en bæredygtig profil. Derudover bliver der en masse spændende værksteder samt debatter og foredrag med perspektiver på bæredygtighed, siger Maria Lundgaard-Karlshøj, der sammen med sin mand driver Ausumgaard.

Afløseren for forårsmarkedet kommer til næste år, og folkene bag er i fuld gang med at udvikle konceptet og forventer at kunne fortælle mere til oktober. Så selv om forårsmarkedet på Ausumgaard nu er fortid, lover de, at det nye tiltag vil være noget at komme efter også.

- Det bliver meget spændende, hvordan vores omgivelser tager imod konceptet, så vi glæder os rigtig meget til at præsentere alt det nye, siger Maria Lundgaard-Karlshøj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fastholder: - Jeg så ulven

Struer

Skur brændte ud

Danmark For abonnenter

Coronasmittede får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce