Lemvig

Asfalten var lagt forkert: Nu kan trafikanter glæde sig til jævn landevej

I begyndelsen af maj er arbejdet med at lægge ny asfalt på Ringkøbingvej formentlig færdig

Vilhelmsborg: I begyndelsen af maj kan trafikanterne på Ringkøbingvej syd for Lemvig se frem til, at det er slut at køre på en bumpet og ujævn vej.

Tidligere på ugen begyndte NCC nemlig at fræse den bulede asfalt op, der har generet trafikken på strækningen fra Vilhelmsborg Kro til Bækmarksbro. Asfalten blev ellers lagt sidste sommer, men hurtigt viste det sig, at asfalten var meget ujævn. Entreprenørerne havde en teori om, at det var sidste sommers varme, der var årsagen til, at asfalten ikke var blevet lagt jævnt og glat.

- Vi forventer, at NCC begynder at lægge asfalt på strækningen i begyndelsen af den kommende uge, og at de er færdige med arbejdet på fredag. Det er i hvert tilfælde den tidsplan, de arbejder efter. Men det kræver, at vejret holder, siger lederen af vej- og parkafdelingen, Hanne Underbjerg.

Der er indført en hastighedsbegrænsning på 50 kilometer i timen på en cirka 5,5 kilometer lang strækning fra Vilhelmsborg Kro til nord for Bækmarksbro. Desuden vil en midlertidig lysregulering styre trafikken på de strækninger, hvor vejarbejderne er i gang med at fræse asfalt og lægge ny belægning på.

Torsdag eftermiddag var vejarbejderne i gang med at fræse asfalten af på strækningen fra Fårevej til Vilhelmsborg Kro.

0/0
Annonce
Lemvig

Legeplads indvies til Owen Awten

Lemvig For abonnenter

Sygeplejerske får stor hæder for at hjælpe nødlidende: Næste stop for 65-årige Anni Fjord er en flygtningelejr i Cameroun

Lemvig For abonnenter

Det er beskueren der afgør om kunst er religiøs

112 For abonnenter

Betjent tog slange med hjem fra arbejde

Annonce