Annonce
Lemvig

Arrangører står over for udfordringer

Poul Hornshøj fra Kulturperlen er optimist, men ser flere udfordringer for at arrangere festivaler i det kommende år. Arkivfoto: Morten Stricker

Holstebro: Der er endnu ingen, der ved om det i det hele taget vil være muligt at gennemføre musikfestivaler i 2021. Alligevel arbejder arrangører fortrøstningsfuldt videre med planlægningen af festivalerne, så der til sommer bliver mulighed for at lytte til musik, hvis der bliver åbnet for muligheden.

Der er dog stadig flere udfordringer for festivalerne, som arrangørerne kæmper med. Poul Hornshøj fra Kulturperlen i Holstebro, som blandt andet står bag Nostalgifestivalen, har flere bud.

1 Økonomi

Som så mange andre har vi været udfordret af coronapandemien, og vi har været så uheldige, at vi i Kulturperlen ikke har haft mulighed for at få del i hjælpepakkerne, da vi har haft sponsorindtægter, som først skal bruges før vi kan søge. Derfor står vi til at få et underskud på op mod 200.000 kroner i år, som vi skal hente ind. Vi gennemførte vores sommerkoncerter i år af hensyn til sponsorerne, men det er ikke sikkert, at de også ønsker at bakke op næste år.

2 Organisering

- Jeg tror og håber på, at der i det kommende år kommer en vaccine mod covid-19, så der kommer mere ro på med pandemien. Og jeg ved, at der er flere, der arbejder på at finde metoder til, hvordan man kan afvikle festivaler fremover. Det er nogle af de store festivaler som Roskilde og Tinderbox, og kan man afvikle de store festivaler, så burde det også smitte af hos os, hvor vi forventer at lukke 3500 gæster ind. Desuden bliver vores festival afviklet i august, og det giver mig et håb om, at der er kommet styr på pandemien til den tid.

3 Musikere

- Vi stod til at have 30 års jubilæum med festivalen i år, og derfor havde vi lagt ekstra arbejde i at hente store navne hertil. Heldigvis har vi fået aftaler på plads med musikerne, så vi har det samme program til næste år. Men når vi skal arrangere vores sommerkoncerter, vil vi tage højde for, hvor mange der kan komme ind og derefter aftale en pris med musikerne. Men vi kan mærke, at de også gerne vil ud at spille, så det virker til, at de er til at forhandle med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Baby-butik flytter

Annonce