Struer

Arrangør af demonstration møder modstand

Trine Kynde Forbæk, der står bag lørdagens demonstration for flere hænder i Struer Kommunes dagtilbud. Foto: Johan Gadegaard
Det er ikke alle daginstitutioner, som har taget lige godt imod plakater og flyers om lørdagens demonstration, lyder det fra kvinden bag. Centerchef: - Der er tale om en kommunikationsfejl.

Struer: Trine Kynde Forbæk, som lige nu er i fuld gang med at udbrede kendskabet til, at der på lørdag demonstreres for flere hænder i Struer Kommunes dagtilbud, er sammen med nogle af de andre bag arrangementet løbet ind i lidt modstand, som hun beskriver det.

Det drejer sig ifølge arrangøren af den lokale demonstration om, at ideen om at hænge en plakat op om, at demonstrationen finder sted, og lægge flyers i børnenes garderober i de forskellige daginstitutioner ikke er blevet lige vel modtaget alle steder.

Konkret er der tale om tre institutioner, hvor man det ene sted har valgt at pille det opsatte ned igen ifølge Trine Kynde Forbæk, mens der også fra ledelsernes side er blevet slået på, at det kun er forældrebestyrelser, som skal hænge ting op.

Jeanette Enevoldsen, der er centerchef for skole og dagtilbud i Struer Kommune og har undersøgt sagen lidt nærmere, kan forsikre, at der ikke har været tale om nogen form for ond vilje fra ledernes side.

- Plakaterne hænger ude på alle institutionerne nu, siger centerchefen.

Vi forhindrer ikke forældrene i at kommunikere med hinanden. Det skal bare fremgå tydeligt, hvem tingene kommer fra.

Jeanette Enevoldsen, centerchef for skole og dagtilbud, Struer Kommune

Kommunikationsfejl

Jeanette Enevoldsen tilføjer dog, at:

- Struer Kommune har den holdning, at når nogen ønsker at sætte noget op (i eksempelvis daginstitutioner, red.), så skal der være en klar afsender på. Der, hvor der har været tvivl om, hvorvidt de skulle sætte dem op, er det gået lidt galt med kommunikationen, siger hun:

- Jeg ser ikke noget problem i, at plakaten hænger derude, når man ved, hvem den kommer fra, men det betyder ikke, at det kun er forældrebestyrelser, der må hænge noget op.

Kommunikationsfejl eller ej, Jeanette Enevoldsen mener, at hændelserne er værd at lære af.

- Vi forhindrer ikke forældrene i at kommunikere med hinanden. Det skal bare fremgå tydeligt, hvem tingene kommer fra, siger hun.

Den lokale demonstration, som finder sted på lørdag klokken 13 foran rådhuset i Struer, er blot en af flere end 50 landet over den dag, ifølge Trine Kynde Forbæk, som håber, at mellem 100 og 200 forældre, børn og andre interesserede vil møde op i Struer.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

DNA-test fastslår: Det var en ulv som dræbte stor kvie ved Råsted

Ulfborg/Vemb

Medlemmerne flygtede efter sag om grusvej: Nu ser det lysere ud for MC-klubben

Fodbold For abonnenter

Sådan skal HB forlænge det forrygende forår

112

Brød ind i friluftsbadet og stak af med pengene

Struer

Klar til første spadestik til kunstgræsbane

Holstebro

Brugs udsat for røveri: Blev truet med 'pistol'

Holstebro For abonnenter

Kæmpevarehus har nye store byggeplaner i Holstebro

112

Vej kortvarigt lukket efter færdselsuheld

Annonce