Annonce
Navne

Arne fik sig et alsidigt job

Arne Damgaard. Pressefoto
Annonce

25 år: For 25 år siden bankede det på Arne Damgaards dør. Udenfor stod Orla.

Orla havde udset sig Arne til at være Actona Companys nye speditør. Ingen samtale var nødvendig, og Arne sagde heldigvis ja, og startede d. 1. oktober som speditør, i det der dengang hed Marmorhuset.

Eller...speditør var i hvert fald hans primære kasket. For 25 år siden havde Actona ikke den størrelse som i dag, så Arne var ikke blot speditør, han var også i salg, eksport og hjalp til på lageret efter behov - og hvad der nu ellers var brug for.


Jeg bliver udfordret hver dag, og nyder at komme på arbejde.

Arne Damgaard, Actona.


I dag sidder Arne stadig som speditør, og selvom han er inde over mange projekter, er der ikke lige så mange kasketter, men alle dage er stadig spændende.

- Jeg bliver udfordret hver dag, og nyder at komme på arbejde, hvor jeg i samarbejde med gode kollegaer løser mange forskelligartede opgaver, siger han.

En af de ting, som Arne fremhæver, er, hvordan det har været muligt for ham at kombinere arbejdsliv med fritid. Han bruger nemlig en stor del af sin fritid på at træne håndbold, lige nu for Skives 1. division. Det har aldrig været et problem at få de to ting til at hænge sammen, hvilket også har bidraget til den glæde, Arne har haft ved at arbejde for Actona Company.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Skal minkavl forbydes i Danmark?

Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Struer

Harmonikasammenstød spærrede vej

Annonce