Annonce
Struer

Apollon aflyser arrangementer

Apollon har aflyst planlagte arrangementer i efterårsferien grundet covid-19, men biografen er stadig åben. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Struer: Smittetallet i Struer er langsomt aftagende, viser de seneste tal fra Statens Serum Institut tirsdag, som beskriver, at der var registret to nye corona-smittede i kommunen i løbet af det seneste døgn.

Struer rangerer dog stadig højt på listen over antal smittede per 100.000 indbyggere, og i søndags valgte kommunen at aflyse alle planlagte events i løbet af efterårsferien for at undgå yderligere situationer, hvor mange mennesker var samlet og dermed var i risiko for smitte.

Det samme har Apollon-biografen valgt at gøre, oplyser direktør Jørn Lundme.

- Biografen har stadig åben og alle er velkomne, men vi har aflyst de arrangementer, vi havde i denne uge, siger han.

Det kunne eksempelvis være en SFO, der skulle ind og se en film i efterårsferien, men i en pressemeddelelse fra kommunen, der kom ud søndag, opfordres private arrangører af efterårsferie-begivenheder også til at aflyse, og det har biografen altså valgt at efterkomme.

Annonce

Mellemrubrik

Efterårsferien plejer for biografernes vedkommende at betyde masser af børnefamilier, der skal ind og se den seneste familiefilm med popcorn og sodavand - i år er det "Far til fire og vikingerne", der er det store trækplaster.

Jørn Lundme kan dog godt være bekymret for, at den seneste uges høje smittetal i kommunen vil afholde folk fra at tage i biografen.

- Folk bliver jo mere bekymrede jo højere smitten er, siger han.

Han understreger dog, at det er ganske sikkert at tage børnene med ind i biografmørket.

- Folk sidder stadig med en ledig plads mellem deres egen gruppe og den ved siden af. Vi har håndsprit og der er god plads i salene og foyeren, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Nye politivåben?

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Annonce