Annonce
Sport

Annika satte konkurrenterne skakmat med rekordlangt hammerkast

Athletikklubben Holstebros tre udtagne deltagere ved DM i atletik. Fra venstre er det Annika Mejls Ramsgaard, Samuel Gobina Sigala og Line Kold. Privatfoto
Athletikklubben Holstebros tre deltagere ved DM i atletik kom hjem med to medaljer og tre personlige rekorder. Annika Mejls Ramsgaard er nu den længst hammerkastende pige i klubbens historie.
Annonce

Aalborg: På forhånd var der ikke lagt op til, at det var Annika Mejls Ramsgaard fra Athletikklubben Holstebro, der skulle løbe med æren i hammerkast for piger 17 år ved weekendens ungdoms atletik-DM i Aalborg.

Holstebro-pigen var kun seedet som nummer fire ud af seks i finalefeltet, men det fik hun lavet godt og grundigt om på. Efter en lidt usikker opvarmning, kom hun nemlig ud til konkurrencen som fyr og flamme og lagde ud med at slå sin egen personlige rekord med næsten fem meter.

Annika Mejls Ramsgaard kastede hammeren ud på hele 49,38 meter, hvilket ikke bare gør hende til den længst kastende pige i klubbens historie, men også lagde pres på de andre deltagere i konkurrencen. Og ingen formåede at slå det udlæg, hvorefter Annika kunne kåres til dansk mester og få overrakt en guldmedalje.

Annika trænes af Torben Hansen, der selv er tidligere dansk mester i hammerkast.

Annonce

Bronze på 800 meteren

Mesterskabet blev afholdt helt uden tilskuere, og kun trænerne måtte være med på grund af coronarestriktionerne.

Derfor var der ikke så mange vidner til præstationerne, men det betød ikke, at deltagerne holdt sig tilbage. For ud over Annika Mejls Ramsgaard var Athletikklubben Holstebro repræsenteret ved Samuel Gobina Sigala og Line Kold, der også fik gjort opmærksom på sig selv.

I silende regn og blæst satte Line Kold ny personlig rekord i 100 meter hæk med tiden 17,28 sekunder. Line stillede op i gruppen piger 19 år.

Endnu bedre gik det for Samuel Gobina Sigala på 800 meteren i gruppen drenge 17 år. I et stærkt felt løb Sigala fra alle pånær to af konkurrenterne og kom i mål i tiden 1,58,41 minutter – med en personlig rekord og bronzemedaljen som udbytte.

Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce