Annonce
MAD OG DRIKKE

Anne Hjernøes sommeropskrift: Knurhaner med smørsauce


Til fire personer

Det skal du bruge:

600 g knurhanefileter

3 spsk. smør

1 god slat ekstra jomfruolivenolie

Flagesalt og friskkværnet sort peber

750 g nye kartofler eller aspargeskartofler

200 g smør

1 glas tyttebærsyltetøj

Eventuelt spinat

Sådan gør du:

Drys med salt og peber og steg fisken gylden og sprød på en pande i en blanding af olie og smør.

Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er møre, og pil dem om nødvendigt. Smelt smørret i en lille kasserolle.

Server de stegte knurhaner med smørsauce, kogte kartofler og tyttebærsyltetøj. Giv gerne en håndfuld frisk eller sauteret spinat som tilbehør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce