Annonce
Digitalt

Anmeldelse: Overwatch tager springet til Switch

Overwatch klarer springet til Nintendo Switch flot, og hvis du sætter din mobil til at dele internet, kan du nu spille Overwatch i bussen eller på toget. Pr-foto
Overwatch udkom oprindeligt i 2016, men blander sig nu i mængden af populære spil, der har taget springet over på den ditto populære Nintendo Switch-konsol.

Da Diablo 3, der lige som Overwatch udgives af Blizzard, tog springet til Nintendo Switch, synes jeg, det var et helt oplagt valg. Tænk bare at kunne bekæmpe helvedes horder og grinde dine characters, mens du sidder i toget. Men da Overwatch blev annonceret, var jeg mere skeptisk – for kan en FPS fungere på farten? Eller vil spillet binde din Switch til tv’et?

Annonce

Om testen

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Kæmp hvor end du er

Det korte svar er: ja, det fungerer. Overwatch har tre år på bagen, og selvom Nintendo Switch-versionen grafisk ikke kan måle sig med versionen på Xbox One, PS4 og pc, fungerer det upåklageligt. Overewatch kører i 30 fps på Switch, 700p håndhold og 900p docked. Jeg lægger ikke mærke til den grafiske nedskalering, når man spiller håndholdt, men spiller man docked, vil det være svært ikke at bide mærke i. Spilglæden er dog den samme.

Styringen er faktisk den største forandring i forhold til, hvis man er vant til at spille Overwatch på Xbox One eller PS4 – og selv pc. Har man en pro controller, er der ikke den store forandring i forhold til Microsoft og Sony, men det kræver tilvænning at plaffe modstanderne ned, når man spiller håndholdt.

Kan man tilpasse sig styringen, er Overwatch på lige fod med Diablo 3 en fornøjelse at have med på farten – husk dog, at du i højere grad end Diablo 3 får brug for internet, når du er væk hjemmefra.

Titel: Overwatch Legendary Edition

Platform: Nintendo Switch-udgaven, findes også på Xbox One, PS4 og pc

Udgivelsesdato: 15 oktober til Nintendo Switch, oprindeligt 24. maj 2016

Grafisk kan Overwatch på Nintendo Switch ikke måle sig med versionerne på Xbox One, PS4 og pc, men underholdningsmæssigt er der ingen forskel. Styringen kræver en smule tilvænning, når man spiller håndholdt, men i dock er det, som at spille på Xbox eller PlayStation. Pr-foto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Lad det nu blive realistisk

Som vi skrev i avisen onsdag, følger de lokale idrætshaller - sammen med landets øvrige - noget interesseret, hvad der sker med planerne om de såkaldte B18, et nyt bygningsregulativ. Hvis det gennemføres, som der er lavet udkast til, vil det give voldsomme problemer med en række af de mange arrangementerne, hallerne har i dag. Hvis det gennemføres, skal der ved hvert arrangement laves en pladsfordelingsplan, som skal godkendes af en brandteknisk virksomhed. Og der skal være folk til stede, som skal være uddannet i brandmateriellet. Ud over det vil være en uoverskuelig økonomisk byrde for de mange små-arrangementer, der er i hallerne, vil det også give en masse praktiske udfordringer. Som for eksempel at hvis der kommer lidt flere mennesker, end man havde regnet med, må der ikke stilles ekstra borde op, fordi de ikke indgår i den plan, der er godkendt. Nu må man håbe, at de, der har udarbejdet udkastet, også vil forholde sig til den realistiske dagligdag. Naturligvis skal sikkerheden være i orden, og det grundlæggende i hallerne er, at der er nødudgange, flugtveje er beskrevet, og der er brandmateriel, der også virker. Og det siger sig selv, at man ikke må stille ekstra borde, store gymnastikredskaber eller andet op foran flugtvejene. Men at der skal laves en plan for hvert et lille arrangement, som skal godkendes og dermed betales hos en virksomhed, det er at gå alt for langt. Det vil i realiteten betyde, at en lang række arrangementer ikke kan gennemføres, fordi der ikke er penge til det, og fordi det bliver for besværligt. Der er gjort indsigelser mod det nye regulativ, og forhåbentlig vinder fornuften, så der naturligvis er et indhold, der sikrer sikkerheden. Men at man også forholder sig til virkeligheden. En halbestyrer ved jo alt om, hvordan man må stille borde op, uden det går ud over sikkerheden, og han er i jævnlig kontakt med brandmyndighederne, der både kontrollerer og giver gode råd. Det må række. Vi kan ikke undvære de mange små arrangementer i de haller, der binder mange mindre samfund sammen.

Struer For abonnenter

SSP om ny indsats: - Man er så provokerende i sin adfærd, at det er fuldstændig ligegyldigt, om det er politiet, der kommer, eller ej

Annonce