Annonce
Digitalt

Anmeldelse: Kæledyrenes Hemmelige Liv 2 på blu-ray

Annonce

Max og vennerne er tilbage i Kæledyrenes Hemmelige Liv 2, hvor Max ikke bare har vænnet sig til ikke at være verdens centrum længere – han er faldet pladask for familiens nyeste medlem. Faktisk så meget, at han bliver overbeskyttende og alt for bekymret – noget mange forældre sikkert kan relatere til. Jeg var ikke kæmpe fan af Kæledyrenes Hemmelige Liv, som havde gode momenter, men blev alt for rodet i sin historie. Desværre har 2’eren samme formular med flere historielinjer, der kører parallelt og bindes sammen til slut. Er man fan af 1’eren er der altså mere godt i vente, hvis man ikke var imponeret over dén, så kan man springe 2’eren over.

Visuelt er Kæledyrenes Hemmelige Liv 2 rigtig flot. Illumination Entertainment, der er mest kendt for Grusomme Mig-filmene, har lavet endnu en flot film med masser af sjove animationer og gode detaljer, som gør sig godt på blu-ray. Lyden er primært dialog og et soundtrack, der ikke gør nogen fortræd, men det lyder til gengæld rigtig godt uden at komme på overarbejde.

Ekstra-materialet er et festfyrværkeri, som byder på meget mere end ventet, og faktisk trækker op på den samlede oplevelse af blu-ray-udgivelsen med ekstra-film, musik-video, features og meget mere.

Kæledyrenes Hemmelige Liv 2 er ude nu på blu-ray og dvd.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Faerch kæmper om plastprisen

Struer

Værtshuset Bubsi er nu åbent igen

Struer

Struer er næsten en smittefri ø

Annonce