Annonce
Navne

Anita Jensen er finalist til prisen Danmarks Bedste Kollega

Anita Jensen (til højre), kontorfuldmægtig hos Midt- og Vestjyllands Politi, er indstillet til Danmarks Bedste Kollega af kollegaen Vibeke Kjærgaard. Foto: Helle Arensbak
Anita Jensen, kontorfuldmægtig hos Midt- og Vestjyllands Politi, er blandt de ti finalister til prisen Danmarks Bedste Kollega, som HK deler ud i november.

Holstebro: Vibeke Kjærgaard, kontorfuldmægtig hos Midt- og Vestjyllands Politi, HR-afdelingen, har indstillet kollegaen Anita Jensen til prisen som Danmarks Bedste Kollega, der uddeles af HK.

De ti finalister kommer sammen med den kollega, der har indstillet dem, til awardshow i Cirkusbygningen i København, hvor kåringen af Danmarks Bedste Kollega finder sted tirsdag 12. november.

Anita Jensen var uvidende om indstillingen, da hun forleden blev kaldt til møde hos Midt- og Vestjyllands Politi i Holstebro af fællestillidsrepræsentant Ina Mosegaard, kolleger og Hans Christian Fløe, der er formand for HK Stat MidtVest.

Ina Mosegaard læste på mødet Vibeke Kjærgaards indstilling op for Anita Jensen. Den lød således:

"Anita er helt klart den bedste kollega, man kan tænke sig. Hun udviser altid interesse for kollegers opgaver og trivsel. Hun hjælper gerne andre og kan selv bede om hjælp. Da jeg selv var sygemeldt, tog Anita et stort ansvar, og hun har løst opgaverne på bedste vis. Hun har også vist, at hun er villig til at hjælpe nye kolleger i mål med opgaverne. Hun giver ris og ros – ansigt til ansigt. Hun er altid 100 procent engageret i alt – både store og små opgaver. Hun bidrager gerne med forslag til løsning af opgaver. Hun snakker sjældent dårligt om andre – og hun bakker altid sine kolleger op. Hun er god til at lytte og være nærværende. For mig er nærvær den vigtigste ingrediens i opskriften på en god kollega, og det lever Anita til fulde op til".

Det er femte år i træk, at HK uddeler prisen Danmarks Bedste Kollega, hvor vinderen får et gavekort på op til 25.000 kroner til et arrangement sammen med sine kolleger.

Kåringen af Danmarks Bedste Kollega er et led i HK’s kampagne for et bedre psykisk arbejdsmiljø gennem god KollegaKarma.

- Alle gode kolleger fortjener anerkendelse. De betyder meget for vores trivsel på arbejdspladsen. Vi tilbringer en ret stor del af vores vågne tid på arbejdet, så de er vigtige for os alle sammen, siger Marianne Køpke, afdelingsformand for HK MidtVest.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce