Annonce
112

Politiet måtte køre til nabostridigheder tre gange: 44-årig mand anholdt

Arkivfoto: Morten Stricker.

Struer: Politiet måtte i weekenden ikke mindre end tre gange køre til Baunevænget i Struer på grund af nabostridigheder.

Første gang var søndag eftermiddag klokken 15.40. Her gik en 44-årig mand fra området ifølge politiet rundt og generede naboerne ved blandt andet at banke på naboernes døre og råbe og skrige.

Her blev han sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og politiet tog afsted igen. Men klokken 18.14 var den gal igen. Den 44-årige gik igen rundt ifølge politiet og forsøgte at banke på hos naboerne for at irritere dem, og politiet kom op og fik ro på gemytterne.

Indtil klokken 19.03, hvor manden igen var ude at genere naboerne. Den 44-årige mand blev her igen sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen, ligesom politiet fandt fem gram hash på manden. Han blev derfor taget med ind på politistationen for at køle lidt ned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nye afsløringer af sjusk og rod: Kommunens kort betalte for værtshusbesøg, boksebilletter og Apple Watch

Leder For abonnenter

Den socialdemokratiske pølsefabrik

Politik er sjældent kønt. Som den tidligere tyske rigskansler Bismark sagde: "Jo mindre folk ved om, hvordan man laver pølser og politik, jo bedre sover de." Det er sikkert ikke helt forkert. Der er næppe mange, der har fået væsentligt meget mere tillid til landets politikere efter at have set den mail, som blev lækket fra Socialdemokratiet omkring de forestående forhandlinger om en ny kommunal udligningsordning. Her fremgår det, at finansministerens særlige rådgiver sammen med to ledende medarbejdere i AIA (Socialdemokraternes informationskontor red.) skal stå for ”historier på Venstre (…) på baggrund af svar fra forhandlinger og andet”.” Med andre ord; regeringens folk skal angribe Venstre på sociale medier og i rigtige medier, mens man samtidig forhandler med dem. Man fristes naturligvis til at spørge, hvorfor dog begynde at angribe sin forhandlingspartner, mens man forsøger at lande en aftale i et fortroligt rum? Men det svar får man aldrig som et rigtigt svar, der giver nogen objektiv mening uden for Christiansborgs tykke mure. Sådan er politik åbenbart bare. Sådan er det at lave pølser. Nu er Socialdemokraterne næppe ene om at have strategier for, hvordan man bedst mulig nedgør og forsøger at ydmyge sine politiske modstandere. Man kan dog med rette undres over, at det skal ske ved at bruge skattebetalte personlige rådgivere og statsfinansierede partiapparater til at lave smudskampagner. I tilfældet Socialdemokraterne kan det desuden virke helt overflødigt. Modsat Venstre har partiet jo vist, at det faktisk godt kan lade sig gøre at have en et-parti regering, der ikke hele tiden balancerer på randen af sammenbrud. Læg dertil at oppositionen anført af Venstre satdig virker som om, at den ikke har nogen form for selvstændig politik. Det værste i mail-sagen er dog, at udligningsreformen faktisk er rigtig vigtig for kommunerne, der hver dag forsøger at levere den mest borgernære service til landets borgere. De har fortjent en mere seriøs indgang til udligningsspørgsmålet end et stykke absurd politisk skuespil anført af Socialdemokraterne.

Annonce