Annonce
Struer

Anerkendt kor giver julekoncert

Julekoncertens solist og konferencier er operasanger Jens-Chr. Wandt, der i år fejrer sit 25. års jubilæum som sanger. Pressefoto
Annonce

Struer: Den 24. november klokken 19.30 kommer Holmens Kirkes Vokalensemble til Struer Kirke og giver koncert og julestemning.

Koret regnes for at være et af de allerbedste kor i Danmark, og har blandt andet optrådt for regeringen og kongehuset ved flere lejligheder. Heriblandt ved dåben af Prins Christian og begravelsen af prinsgemalen.

- Et godt samarbejde med Struer Kommune har sikret muligheden for, at vi nu kan præsentere Holmens Kirkes Vokalensemble, der af DR er blevet udråbt til at være Danmarks bedste kirkekor, til julekoncerten den 24. november i Struer Kirke, fortæller organist Jørgen Jeppesen fra Struer Kirke ifølge en pressemeddelelse.

Han fortæller endvidere, at koncerten vil byde på flere kendte julemelodier.

- Koncerten er på så højt kunstnerisk niveau og passer godt ind i rækken af vokalkoncerter, som vi gennem de seneste par år har lavet i samarbejde med bland andre DR og Struer Kirke, ligesom koncerten understøtter vores brand som Lydens By, siger eventchef Kim Høfler fra Struer Kommune ifølge pressemeddelelsen.

På grund af coronasituationen sættes der blot 200 billetter til salg. Billetsalget starter torsdag den 22. oktober på Struer Kirkes hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nu går det fint i blæst fra sydvest

Struer

Ekstra julegave som tak for indsatsen

Annonce