Annonce
Struer

Analytiker: Det haster med at finde en god fremtidig løsning

- Det er efter min mening ikke en langsigtet løsning for B&O at være uafhængig, siger Per Hansen, investeringsøkonomi i Nordnet. Pr-foto
En partner bør være en overvejelse værd, mener investeringsøkonomen Per Hansen fra Nordnet.

Struer: Ifølge Per Hansen, der er investeringsøkonom hos Nordnet, er investorerne ikke blevet meget klogere på fremtiden for Bang & Olufsen, efter at selskabet tirsdag morgen har offentliggjort regnskab for andet kvartal.

- De kommende måneder må investorerne fortsat famle i investeringsblinde og vente utålmodigt på, at B&O fremlægger deres tre års plan, som de vil præsentere på kapitalmarkedsdagen 3. april, skriver han i en kommentar til Ritzau Finans.

- Noget godt er værd at vente på, men spørgsmålet er, hvad der venter investorerne, og om bestyrelsen har den nødvendige "sense of urgency", som han udtrykker det.

- Uret tikker, fremtiden er nu, og det haster med at finde en god fremtidig løsning, hvor en partner bør være mere en blot en overvejelse værd, vurderer han.

Per Hansen har således svært ved at se B&O, der blandt andet er kendt for sine højttalere, stå alene i et konkurrencepræget marked:

- Det er svært at se, hvordan B&O skal kunne stå alene og klare sig i konkurrencen. B&O er for små til at være store og for store - trods alt - til at være blandt de små og meget agile, lyder vurderingen fra Per Hansen til Ritzau Finans.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Annonce