112

Amok i nat: Stjal teleskoplæsser, spiddede bil og fortsatte ind i anden bil

Spørgsmålet er, om denne Opel nogensinde bliver sig selv igen? Et andet spørgsmål lyder: Hvorfor besluttede nogen at ødelægge den? Foto: Palle Brændsgaard
Politiet efterlyser vidner efter ødelæggelser på parkeringsplads i nat.

Holstebro: En mand på scooter. 180-185 centimeter høj. Og tyndt, lyst hår.

Det er, hvad politiet indtil videre har at arbejde ud fra, efter en person natten til mandag gik amok nær Struervejens Nærkøb i Holstebro.

Personen efterlod sig et par smadrede biler, og derfor efterlyser politiet nu vidner til episoden, der fandt sted klokken 01.01.

Forinden var der stjålet en teleskoplæsser fra byggepladsen ved slagterigrunden på Hjalmar Sørensens Vej. Derefter er tyven kørt de ganske få meter over til gaden Ved Banen, hvor biler holdt parkeret bag Struervejens Nærkøb.

- Her sænkes grabberne på teleskoplæsseren, hvorefter de pløjes ind i siden på en bil. Den hæves så en meter over jorden, og der gives gas, og man fortsætter ind i endnu en bil, forklarer politikommissær ved lokalpolitiet i Holstebro, Knud Lauridsen.

Vi har en hypotese

Her stopper ødelæggelserne, og politiet har efterfølgende fået førnævnte signalement at gå efter. Manden er set forlade stedet på scooter umiddelbart efter hærværket.

- Vi har en hypotese om, hvor vi skal lede efter gerningsmanden, men vi hører meget gerne fra vidner, siger Knud Lauridsen.

Politiet mangler at få afhørt vidner, og man håber stadig på det gennembrud, der kan hjælpe med at finde frem til gerningsmanden.

- Derfor vil vi gerne høre fra folk, der kunne have set eller ved noget, siger Knud Lauridsen.

Den bil, der blev spiddet af teleskoplæsseren, er en hvid Opel Corsa. Bilens ejer kommer fra Børkop, oplyser politiet. Mens Opel Corsaen selvsagt har så store skader, at den måske er totalskadet, så kendte politiet ikke til, hvordan den anden bils tilstand så ud.

Det er nu op til politiet at finde frem til såvel gerningsmand som selve årsagen til ødelæggelserne. Var hærværket rent tilfældigt - eller kender hærværksmand og bilejer på nogen måder hinanden?

- Det er også en tanke, der er strejfet os (at personerne kender hinanden, red.), og én vi ikke kan afvise. Men vi ved det ikke endnu. Det skal den videre efterforskning og vidneforklaringer nu finde ud af, siger Knud Lauridsen.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Håndbold

Pytlick fik imponerende debut i forlænget pokaldrama

Holstebro

Efter tilbageslag: Motorvejsgruppe vil besøge ny transportminister

TTH Damer For abonnenter

Genlæs liveblog: TTH sled sig i kvartfinalen efter pokaldrama

112

Udrykning gik galt: Brandbil torpederede personbil

TTH Damer For abonnenter

Karakterer: Træfsikker debutant og hårdtkæmpende streg var blandt de bedste

Holstebro

Der er ikke plads til to i Holstebro: Solgt butik lukker ned

Mærkedage For abonnenter

Snedkermesteren får stadigvæk gode ideer

Holstebro

Trods dødsulykke: Ny usikkerhed om lukning af livsfarlige motorvejs-huller

Holstebro

Superdirektør-stilling splittes op: Henter ny social- og sundhedsdirektør

Annonce