Annonce
Struer

Alle var negative i Langhøj - og det er positivt

Langhøj Dagtilbud er nu ikke længere under mistanke for smitte. Genrefoto: Johan Gadegaard
Langhøj Dagtilbud er nu igen tilbage på normalen efter Covid-19-hjemsendelser.
Annonce

Asp: Vi kunne i den forgangne uge berette, at Langhøj Dagtilbud måtte hjemsende sin vuggestue og en børnehavestue på grund af mistanke om et smittetilfælde med Covid-19.

Det blev ved mistanken, kan Jeannette Enevoldsen, der er centerchef for skoler og dagtilbud i Struer Kommune, nu fortælle.

- Alle er færdigtestede, og ingen er testet positiv, lyder det fra centerchefen.

Alle, der har behov for pasning her i vinterferien, kan vende tilbage onsdag, og nogle er allerede vendt tilbage.

Alt er med andre ord normalt igen, og så skal spørgsmålet jo selvfølgelig lyde, var det en overreaktion at hjemsende på baggrund af en mistanke?

- Nej, lyder det klare svar fra Jeannette Enevoldsen:

- Vi blev det anbefalet ud fra et forsigtighedsprincip, og det er selvfølgelig ærgerligt at skulle forstyrre med sådan noget her, men det ville have været værre at stå i den modsatte situation.

Altså med et smitteudbrud.

Annonce

Kviktest på vej

I forhold til de lidt ældre børns tilbagevenden til skolerne er meldingen fra skolelederne klar. Det er dejligt at have fået 0. til 4. klasserne tilbage.

- Og børnene er glade for at komme i skole igen, siger Jeannette Enevoldsen.

Centerchefen kan til det i øvrigt oplyse, at man fra uge 8 tilbyder kviktest til personalet to gange om ugen på kommunens skoler.

- Alle får det tilbudt af et udgående team, som vi har ansat til det, og som er uddannet af Falck, forklarer Jeannette Enevoldsen.

Personale i dagtilbud får også tilbudt kviktest to gange om ugen, og opfordringen er, at man tager imod det, men det er frivilligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Højst 20 kilometer til en test og særlige planer for skolerne: Her er den omfattende testplan for genåbning

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce