Annonce
Lemvig

Skolestart for de ældste: Alle elever i skole hver dag

Direktør Lars Borst Hansen: Skolerne kommer til at tilbyde en hverdag, der minder om den, de har været vant til. Foto: Johan Gadegaard
Lemvig Kommunes otte skoler har planlagt en hverdag for de ældre elever, så alle kommer i skole hver dag fra mandag.
Annonce

Lemvig: På mandag 18. maj er der skolestart igen for de ældre elever fra 6. til og med 10. klassetrin, og i Lemvig Kommune er de på alle otte kommunale skoler planlagt et forløb., hvor alle skal i skole hver dag.

De ældre elever har været hjemme siden midten af marts, hvor de er blevet fjernundervist. Men nu er skolepersonalet klar til at tage imod dem igen.

- Jeg tror, vi alle glæder os over, at de store elever igen kommer i skole. Børnene selv, deres forældre, lærere og ledere. Vi arbejder på højtryk på at være parate, både med undervisningen og med de forholdsregler, sundhedsmyndighederne udsteder, siger Lars Borst Hansen, direktør for Familie og Kultur I Lemvig Kommune, i en pressemeddelelse.

Alle kommunens otte skoler planlægger en skoledag, hvor eleverne skal møde i skole hver dag. Der kan være lokale detaljer og specielle hensyntagen på de enkelte skoler. Der bliver normal mødetid for eleverne de fleste steder, selv om der kan være undtagelser.

- Det er stadig bekendtgørelsen for nødundervisning, der er gældende. Skolerne er ambitiøse i deres planlægning, og de kommer de sidste uger af skoleåret til at tilbyde eleverne noget, der minder om en skolehverdag, eleverne kender, siger Lars Borst Hansen.

Han understreger, at skolerne følger de regler og forskrifter, Sundhedsstyrelsen og andre myndigheder anbefaler for at undgå spredning af Coronavirus.

Han opfordrer forældre og elever at holde sig orienteret på Aula, hvor der løbende sker opdateringer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Navne

Dødsfald: den kunstglade frisør

Annonce