Annonce
Struer

Aldrig har nogen været så glad for regn

Tim Christensen havde bare lige det ekstra gear, som sendte publikum hjem med en rigtig god oplevelse under årets Gimsinghovedfestival i Struer. Foto: Frede Stengaard

Struer: Søndag eftermiddag viste det sig at være den helt rigtige beslutning at flytte årets Gimsinghoved Festival ind under fast tag i Folkets Hus.

Ti minutter før Kajsa Vala gik på scenen som den første kunne lederen af både Gimsinghoved og Folkets Hus, Rie Nyborg, konstatere, at publikum begyndte at dukke op med vådt overtøj og regndråber på brillerne.

Så desværre blev der ikke mulighed for at sælge flere billetter, som det ville have været tilfældet, hvis dagens program kunne være afviklet i haven ved Gimsinghoved, som det var planen fra start.

Men flytningen til Folkets Hus medførte så til gengæld, at publikum fik en god oplevelse i ly for regnen og med et godt program.

Kajsa Vala var den første. Derefter fulgte et sæt med Carl Emil Petersen på scenen, og som afslutning havde Tim Christensen fra Dizzy Mizz Lizzy så lige det ekstra gear, der for alvor gjorde årets Gimsinghoved Festival til en succes - på trods af regnen og på trods af flytningen af hele arrangementet til Folkets Hus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nye afsløringer af sjusk og rod: Kommunens kort betalte for værtshusbesøg, boksebilletter og Apple Watch

Leder For abonnenter

Den socialdemokratiske pølsefabrik

Politik er sjældent kønt. Som den tidligere tyske rigskansler Bismark sagde: "Jo mindre folk ved om, hvordan man laver pølser og politik, jo bedre sover de." Det er sikkert ikke helt forkert. Der er næppe mange, der har fået væsentligt meget mere tillid til landets politikere efter at have set den mail, som blev lækket fra Socialdemokratiet omkring de forestående forhandlinger om en ny kommunal udligningsordning. Her fremgår det, at finansministerens særlige rådgiver sammen med to ledende medarbejdere i AIA (Socialdemokraternes informationskontor red.) skal stå for ”historier på Venstre (…) på baggrund af svar fra forhandlinger og andet”.” Med andre ord; regeringens folk skal angribe Venstre på sociale medier og i rigtige medier, mens man samtidig forhandler med dem. Man fristes naturligvis til at spørge, hvorfor dog begynde at angribe sin forhandlingspartner, mens man forsøger at lande en aftale i et fortroligt rum? Men det svar får man aldrig som et rigtigt svar, der giver nogen objektiv mening uden for Christiansborgs tykke mure. Sådan er politik åbenbart bare. Sådan er det at lave pølser. Nu er Socialdemokraterne næppe ene om at have strategier for, hvordan man bedst mulig nedgør og forsøger at ydmyge sine politiske modstandere. Man kan dog med rette undres over, at det skal ske ved at bruge skattebetalte personlige rådgivere og statsfinansierede partiapparater til at lave smudskampagner. I tilfældet Socialdemokraterne kan det desuden virke helt overflødigt. Modsat Venstre har partiet jo vist, at det faktisk godt kan lade sig gøre at have en et-parti regering, der ikke hele tiden balancerer på randen af sammenbrud. Læg dertil at oppositionen anført af Venstre satdig virker som om, at den ikke har nogen form for selvstændig politik. Det værste i mail-sagen er dog, at udligningsreformen faktisk er rigtig vigtig for kommunerne, der hver dag forsøger at levere den mest borgernære service til landets borgere. De har fortjent en mere seriøs indgang til udligningsspørgsmålet end et stykke absurd politisk skuespil anført af Socialdemokraterne.

Annonce