Annonce
Struer

Aldi klar til at bygge ny og større butik

Aldi vil bygge både ny og større butik i Struer. Foto: Frede Stengaard
Aldi vil som et led i en større moderniseringsplan rive den eksisterende butik ned og bygge nyt.
Annonce

Struer: Efter en længere årrække med underskud på de danske butikker er Aldi i fuld gang med at investere sig ud af krisen.

Blandt andet med en omfattende modernisering af den tyskejede discountkædes 182 butikker i Danmark, og i Struer er der planer om, at butikken skal flyttes væk fra hjørnet mellem Holstebrovej og Smedegade og ind bagest på grunden, hvor den kan blive både større og mere tidssvarende end den eksisterende.

Dette kunne så kun lade sig gøre, hvis Aldi fik råderet over et grundareal op mod Nordvestvej, hvor der er boliger.

- Dette skulle nu være på plads, fortæller formanden for teknik-, miljø- og klimaudvalget i Struer Kommune, Marianne Bredal (V).

Aldi har indgået en betinget købsaftale med ejerne af det ønskede areal, og Struer Kommune vil nu arbejde videre på at få godkendt en ny lokalplan for området, så der også kan udstedes en byggetilladelse.

Teknik-, miljø- og klimaudvalget har godkendt den nye lokalplan, og når den inden for en overskuelig fremtid bliver offentliggjort og sendt i offentlig høring, har naboerne og andre med interesse i sagen så fire uger til at komme med indsigelser, hvis de mener, der skulle være problemer i at rive den gamle butik ned og bygge nyt.

Alt i alt ønsker Aldi desuden at udvide butiksnettet i Danmark med cirka 60 butikker, så antallet kommer op på 240.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Holstebro

Vinderup ramt af indbrudsbølge

TTH Holstebro For abonnenter

Udvisningshelvede var med til at knuse drømmen om tredje pokaltitel: Min følelse er, at dommerne var noget hårdere ved os end ved dem

Annonce