Annonce
Læserbrev

Akuttider. Lad os beholde to ambulancer

Debat: Får regionen lov at fjerne en ud af to ambulance i Struer, vil borgerne få længere responstid end vi pt har. På nuværende tidspunkt er der 16 minutter. Og med blot én ambulance kan vi forvente op til 25 minutter.

Fælleslisten indgik i sin tid budget i Region Midt, for at vi i Struer fik en ekstra ambulance, og aftalen var, at den ikke sådan lige blev fjernet. Nu skal ambulancen flyttes til Holstebro, da borgerne i Holstebro vil få større afstand til hospital, end de tidligere har haft - men der vil være halvt så langt til Gødstrup, som vi på Thyholm vil have!

Hvordan vil regionspolitikerne forsvare, at de borgere, som bor i den nordlige del af regionen, ikke skal have samme rettigheder som borgere i Holstebro?

Tryghed er efterhånden et ord, som regionspolitikerne ikke kender. Akut 112 hjælperne vil man også fjerne fra Thyholm med begrundelsen, at man kan få flere Hjerteløbere end Akut 112 Førstehjælpere. Dette er ikke sandt, når man ikke bor i storbyer, men dette vil man i Region Midt ikke høre på. Det virker ikke i yderområder, og derfor er der stadig Akut 112 Førstehjælpere på Thyholm.

Hjerteløberne reklamerer lige i øjeblikket med, at de er fremme før ambulancen fire ud af ti gange!

Akut 112 Førstehjælpere er fremme hver gang, før ambulancen kommer til borgeren.

Derfor dette råd til alle politikerne - tænk jer nu om og lad befolkningen på Thyholm også få lov at have tryghed med to ambulancer i Struer og Akut 112 Førstehjælpere.

Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce