Annonce
Navne

Agger scorede chefjob - og snart scorer han også Christina

Connie Bruun i dialog med sin afløser som chef, Peter Agger, på forsikringskontoret i Holstebro. Foto: Lars Rask Vendelbjerg
Peter Agger har afløst Connie Bruun som daglig leder af forsikringshuset i Holstebro. Connie Bruun fortsætter som formand.

Holstebro: En ny chef har taget over hos GF Forsikring Nordvest med kontor på Viborgvej i Holstebro. Efter at have været chef for GF Forsikring Nordvest siden 2008 har Connie Bruun overladt tøjlerne til Peter Agger, 31.

Han er uddannet som assurandør hos Tryg og kom til GF Forsikring i marts 2017.

- Det er spændende. Der er meget nyt at se til. Jeg glæder mig over det nye ansvar og til at være med til at præge udviklingen, fortæller han.

Peter Agger bor i Halgård sammen med pædagogen Christina, som han skal giftes med om et par uger. De har datteren Benedicte på 15 måneder.

Fritidsinteressen er familiehygge og cykling.

Connie Bruun, 63, har arbejdet hos forsikringsselskabet siden 1997. Hun er nu begyndt at trappe ned.

- Jeg er gået ti procent ned i arbejdstid og trapper løbende ned i løbet af de næste tre år, indtil jeg holder, fortæller hun.

Hun bor sammen med Bjarke på Offenbachsvej. Parret elsker at rejse. Det er blevet til tre rejser i år og en rejse til Kreta er planlagt til efteråret. Sidste år var parret en tur i Thailand.

Connie Bruun fortsætter som formand i forsikringsklubben GF Nordvest, står for regnskabet og har dermed fortsat fingeren på pulsen.

- Jeg har et rigtig godt samarbejde Peter Agger, som er med på vores bestyrelsesmøder, understreger hun.

GF Nordvest har netop rundet 50 år og chefskiftet og jubilæum fejrer lørdag 7. september med en en lille festlighed på Store Torv i Holstebro. Her har GF Forsikring en pavillon og serverer både kaffe, øl, vand og pølser.

Holstebro-kontoret er bemandet med syv medarbejdere. Kontoret dækker Thyholm mod nord, Aulum mod syd og Thyborøn mod vest.

Annonce
31-årige Peter Agger er ny chef hos GF Forsikring - og kan også snart fejre bryllup.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Forhåbentlig kun forretten

Efter en vinter med regn, regn og regn - blæst, blæst og blæst. Med oversvømmelser både inde i landet ved vandløbene og ude ved kysterne, er der vist ikke mange, der ikke mener, at klima-debatten er relevant. Det kan vist ikke være på et mere passende tidspunkt, at Klimatorium onsdag kunne holde rejsegilde på Østhavnen i Lemvig. Der kommer forhåbentlig til at ske noget i den bygning, som kan blive rammen om klima-løsninger, så man i Lemvig kan vende klima-udfordringer til en gevinst, hvor der skabes arbejdspladser, økonomi og udvikling ved at være centrum for forskning, der kan give øget befolkningstal og gevinster for det lokale erhvervsliv. Det er selvfølgelig for tidligt at konkludere, om Lemvig Kommune og Lemvig Vand & Spildevand lykkes med denne store satsning. Man er så småt i gang med de første projekter, og når Klimatorium står klar til indvielse i august med klima-topmøde og meget andet, så skal det begynde at vise sig, om det virkelig kan lykkes for en af landets mindste kommuner at blive den store aktør på dette område både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt, som er ambitionsniveauet. Det er etape 1, der onsdag var rejsegilde på. Det er et halvt Klimatorium, som først og fremmest er arbejdsplads for Lemvig Vand & Spildevands medarbejdere samt kommunale medarbejdere med plads til studerende og udviklere fra private firmaer, som kan låne et skrivebord her, mens man er med i samarbejder. Den anden halvdel - etape 2 - er det, der rent fysisk vil gøre Klimatorium til en succes. Men den skal bygges af en privat investor, og det skal være med private virksomheder som lejere. Det er slet ikke på plads endnu, og dermed kan man slå fast, at drømmen om, at håndværkerne bare kunne fortsætte med næste etape efter indvielsen af den første, ikke bliver en realitet. Men forhåbentlig sker det ikke så længe efter. Ikke bare fordi man kan få overstået byggerodet på Østhavnen. Men også fordi det er etape 2, der virkelig skal sætte gang i de private initiativer, som man håber så meget på, og så Klimatorium ikke blot ender som en flot bygning, der er halvt færdig og med halvfærdigt ambitionsniveau. Etape 1 er godt, men forhåbentlig kun forretten.

Annonce