Annonce
Kultur

Aflyser nytårskur

Nytårskuren for de frivillige og alle foreninger i Struer Kommune er i år aflyst på grund af pandemi og restriktioner. Det er dog fortsat planen at hædre årets kultur- og sportsnavn. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Struer: Pandemien kan nu skrive endnu et arrangement på tabslisten: den årlige nytårskur i Struer Kommune.

Uddelingerne af priser er aflyst, oplyser kommunen i en pressemeddelelse, men det er besluttet at holde fast i uddelingen af de to priser Kulturprisen og Årets Idrætsnavn. Lige nu er det målet at hædre vinderne og uddele de to priser ved byrådsmødet tirsdag 23. februar.

Du kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde de to priser. Kulturprisen uddeles af Struer Kommunes Kulturfond og gives til nye initiativer eller som en anerkendelse for en indsats, der har styrket kommunens kulturliv.

Årets Idrætsnavn uddeles af Struer Kommune sammen med Struer Idrætsforbund. Det gives til en idrætsudøver eller et hold, der i årets løb har ydet én eller flere særlige idrætspræstationer.

Deadline for indstillinger til de to priser er 20. januar til kommunens sekretariat. Indstillingen skal indeholde en begrundelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce