Annonce
Holstebro

Advarer om meget glat føre: - Der er spejlblankt derude

Flere uheld i morgentrafikken får Midt- og Vestjyllands Politi til at advare om meget glat føre i morgentimerne - især på Holstebromotorvejen er der brug for omtanke og meget lavere fart, lyder beskeden. Arkivfoto: Larz Grabau

Holstebro: Føret på landsdelens veje er lørdag morgen forræderisk, og trafikanterne skal især være opmærksomme på fænomenet sort is, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

- Der er spejlglat derude lige nu, og føret er rigtig glat. Derfor er det bestemt på sin plads at advare, og bede trafikanterne køre langsommere og efter forholdene, siger vagthavende til avisen tidligt lørdag morgen.

Et af de steder, hvor der har været meget glat føre er på Holstebromotorvejen.

- Alt for mange har kørt med normalt motorvejshastighed. Det er føret ikke til lige nu. Så kør forsigtig, lyder advarslen.

Midt- og Vestjyllands Politi registrerede da også flere uheld i de tidlige morgentimer, blandt andet på netop Holstebromotorvejen syd for Holstebro.

Selv om vejstrækningerne var blevet præventivt saltede, så er salten formentlig blevet vasket væk af regnbyger. Efterfølgende er der skabt blandt andet sort is på de frysende vejbaner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce