Vinderup For abonnenter

"A la foie gras": Vil sælge andehjerner

Martin Daasbjerg fra Dansk Andeudvikling præsenterer andehjerne som en ny delikatesse. Han betragter det som en slags ?økologisk foie gras?. Foto: Morten Stricker

Andehjerner er det nye produkt, som, Martin Daasbjerg håber, vil blive en succes. Han kalder det "A la foie gras".

0/0
Annonce
HB For abonnenter

HB videre efter overtids-drama: Én kamp fra at indløse billet til jyllandsserien

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Nyt ulvepar har fået seks hvalpe i Stråsø Plantage

HB

Matias skifter 1. division ud med HB

Erhverv For abonnenter

Fødselar med mod på meget mere

Struer

Kommunaldirektør: Min fejl, at byrådet ikke blev informeret

Struer

Nu kan de sikre kysten

Erhverv

Restaurant Sprød serverer millionunderskud: Her er tre årsager til de røde tal

112 For abonnenter

Formand for dyreværnsforening: Det største svineri mine frivillige har set

Holstebro

Efter hesteherpes: Sportsrideklub får ophævet karantæne

112

Politiet leder efter butikstyv

Annonce