Annonce
Kultur

90'er-fest sætter billetsalg på standby: Var ellers på rekordkurs

- Vi er ganske sikre på, at vi med de nuværende tiltag, vacciner og quicktests, nok skal få lov til at komme ud at fejre vores 10 års jubilæum med alle vores gæster. Spørgsmålet er nok bare, hvor mange vi må være, spørger ophavsmanden til Vi elsker 90'erne-konceptet Riffi Haddaoui. Den lokale arrangør Jan Nonboe (billedet) havde godt gang i billetsalget, da coronaen kom. Arkivfoto: Morten Stricker
Festivalkaravanen "Vi elsker 90'erne" ser lyst på at kunne afvikle koncerter i sensommeren. Fortsat uvished om restriktioner bevirker dog, at billetsalget for en stund lukkes for at sikre, at alle med en billet nu også kan komme ind.

Holstebro: At corona har vendt op og ned på alting, er 'Vi elsker 90'erne' i dag blevet endnu et perfekt eksempel på.

Musikfestivalen, der jo lever af at sælge billetter, har sat netop den del i bero. Først den 27. februar gives billetsalget frit igen. Det sker for at sikre, at de mennesker, der allerede har købt billet, kan være så sikre - som corona nu tillader det - på at kunne deltage. Rettidigt omhu kalder koncertarrangøren det.

- Vi er så heldige, at 90 procent af gæsterne, der havde købt billet til 2020, valgte at beholde deres billet og overføre den til 2021. Men vi kender ikke omfanget af restriktionerne til maj, når den første koncert skal afholdes i Rødovre. Skal den aflyses? Må vi være færre mennesker end vi allerede har solgt billetter til? Vi ved det simpelthen ikke, og derfor sætter vi salg af yderligere billetter på standby, så vi ikke risikerer at sælge til kære gæster, der måske ikke får lov at deltage, siger Riffi Haddaoui, der står bag de landsdækkende koncerter, i en pressemeddelelse.

Den lokale arrangør i Holstebro, Jan Nonboe, havde også godt gang i billetsalget før nedlukningen.

- Lokalt havde vi allerede solgt knap halvdelen af de billetter, vi i alt solgte til 2019-udgaven. Så vi var langt foran salget med 2020; med 1000 billetter faktisk i forhold til året forinden. Alt så ud til at slå alle rekorder i 2020, indleder Jan Nonboe og tilføjer så sukkende:

- Men så kom corona jo den 11. marts...

Annonce

Sponsorer holder fast

Med en koncertdato den 21. august i Holstebro ligger Vi elsker 90'erne på et tidspunkt, hvor Statens Serum Institut har vurderet, at den danske befolkning er vaccineret.

- Hvordan restriktioner ser ud i slutningen af august, når det bliver vores tur, er jo svært at spå om. Jeg kan ikke sige andet, end hvis man vil være sikker på at komme med, skal man ikke vente, når billetsalget åbner den 27. februar igen, siger Jan Nonboe.

På den dato afsløres det også, hvem der skal spille. Imens må Jan Nonboe pænt vente, og han kan glæde sig over, at de lokale samarbejdspartnere og sponsorer såsom Dancon, Spar Nord, Tang Biler og Holstebro Kommune alle fortsat har sagt ja til at være med.

- Det er vi dybt taknemmelige over, siger Jan Nonboe.


Hvordan restriktioner ser ud i slutningen af august, når det bliver vores tur, er jo svært at spå om. Jeg kan ikke sige andet, end hvis man vil være sikker på at komme med, skal man ikke vente, når billetsalget åbner den 27. februar igen.

Jan Nonboe.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce