Annonce
Vinderup

71-årig med kol kan ikke blive vaccineret

Det er et dårligt signal, at myndighederne ikke har reserveret vaccine til sårbare borgere, mener Svend Ebbesen. Arkivfoto: Lars Rask Vendelbjerg
Det er en brøler fra myndighedernes side, at man ikke har reserveret influenza-vaccine til sårbare borgere, mener Svend Ebbesen fra Egebjerg.
Annonce

Vinderup: Mandag morgen modtog Svend Ebbesen fra Egebjerg en sms fra lægehuset i Vinderup, som han bestemt ikke er tilfreds med. Han og hans kone Bodil skal ikke som planlagt vaccineres mod influenza på onsdag, fordi lægehuset ikke har flere vacciner.

Han er 71 år og lider af kol, og det er tre uger siden, ægteparret har bestilt vaccinationen. Han er harm over, at der ikke er reserveret vaccine til dem, der virkelig har brug for det.

- Når en myndighed går ud med en ubetinget anbefaling til navngivne patientgrupper om en konkret vaccination, uden at sikre sig at det reelt også kan gennemføres, så afspejler det meget lidt omtanke fra personer, som dog må anses for velbegavede. Det er noget af en brøler fra myndighedernes side, og det gør, at man mister tilliden til systemet, siger Svend Ebbesen.

Hans holdning er, at myndighederne i stedet for at give alle interesserede mulighed for at blive vaccineret, skulle have haft særlig fokus på de sårbare grupper i samfundet.

- Vi er som ældre blevet kraftigt opfordret til at lade os vaccinere og har direkte fået invitationer. Derfor er det nærmest idiotisk, at det ikke kan lade sig gøre, siger han.


Det er noget af en brøler fra myndighedernes side, og det gør, at man mister tilliden til systemet.

Svend Ebbesen, 71 og kolpatient.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Struer

Forbløffende balance på regnskabet

Annonce