Annonce
Navne

70 års fødselsdagsgave: På vej mod maraton nummer 100

Thorkild Korsgaard vil de næste dage løbe rundt med plakater til fordel for Dagbladets Avis-maraton. Senere i år løber han sit maratonløb nummer 100. Foto: Johan Gadegaard
Thorkild Korsgaard vil bruge de næste dage på at aflevere en plakat fra Dagbladets Avis-maraton til 150 lokale virksomheder. Han er i gang med opvarmningen til sit maraton nummer 100, der finder sted den 22. august.
Annonce

Holstebro: Lørdag den 22. august bliver en særlig dag for Thorkild Korsgaard fra Holstebro.

Hvis alt går efter planen, løber han den dag sit maratonløb nummer 100. Det særlige løb bliver i velkendte omgivelser i Holstebro tæt på bopælen på P.O. Pedersensvej. Mange af løbevennerne fra Dagbladets Avis-maraton vil støtte og løbe med ham rundt på dagen. Thorkild Korsgaard har i en årrække været en af de frivillige trænere i Dagbladets motionsprojekt.

Tilbage i 2007 tilmeldte Thorkild Korsgaard sig for første gang Avis-maraton. Oprindelig var det ikke tanken, at han ville løbe maraton. Målet var at komme i bedre form.

Men han blev grebet af det lange og klassiske løb, og for tre år siden besluttede han sig for, at han ville løbe sit maraton nummer 100 i året, hvor han fylder 70.

Den runde fødselsdag er 24. juni, men det store jubilæumsløb bliver lørdag den 22. august. I slutningen af 2019 løb han sit maratonløb nummer 91, så der mangler otte maratonløb, inden han er klar til nummer 100 i august.

I de kommende dage er Thorkild Korsgaard også i løbeskoene - som opvarmning til de lange løb. Han har givet sig selv en ekstra opgave, da han løber rundt med 150 plakater, der skal afleveres til virksomheder i Holstebro for at få løbere med i årets udgave af Avis-maraton, der netop har indledt tilmeldingen til en ny sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce