Annonce
Holstebro

67-årig befølte og fotograferede 11-årig pige

Genrefoto

Pensionist fra Vinderup dømt for adskillige tilfælde af blufærdighedskrænkelse af nu 11-årig pige.

Vinderup: Anklagemyndigheden havde krævet tre et halvt års fængsel til en 67-årig mand fra Vinderup, der mandag stod tiltalt for voldtægt af en nu 11-årig pige.

Den 11-årige pige blev gennem flere år passet hos den tiltalte, og hun forklarede, at hun var blevet befølt, og at den tiltalte havde taget billeder af hende uden tøj.

Retten i Holstebro mente dog ikke, at befølingerne havde karakter af voldtægt, hvorefter den valgte at dømme manden for blufærdighedskrænkelse.

Han blev derudover dømt for besiddelse af børneporno.

Retten besluttede, at den 67-årige, der nægtede alle forhold, skulle have seks måneders fængsel. Han fik derudover konfiskeret sine computere.

Den 67-årige valgte at modtage dommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nye afsløringer af sjusk og rod: Kommunens kort betalte for værtshusbesøg, boksebilletter og Apple Watch

Leder For abonnenter

Den socialdemokratiske pølsefabrik

Politik er sjældent kønt. Som den tidligere tyske rigskansler Bismark sagde: "Jo mindre folk ved om, hvordan man laver pølser og politik, jo bedre sover de." Det er sikkert ikke helt forkert. Der er næppe mange, der har fået væsentligt meget mere tillid til landets politikere efter at have set den mail, som blev lækket fra Socialdemokratiet omkring de forestående forhandlinger om en ny kommunal udligningsordning. Her fremgår det, at finansministerens særlige rådgiver sammen med to ledende medarbejdere i AIA (Socialdemokraternes informationskontor red.) skal stå for ”historier på Venstre (…) på baggrund af svar fra forhandlinger og andet”.” Med andre ord; regeringens folk skal angribe Venstre på sociale medier og i rigtige medier, mens man samtidig forhandler med dem. Man fristes naturligvis til at spørge, hvorfor dog begynde at angribe sin forhandlingspartner, mens man forsøger at lande en aftale i et fortroligt rum? Men det svar får man aldrig som et rigtigt svar, der giver nogen objektiv mening uden for Christiansborgs tykke mure. Sådan er politik åbenbart bare. Sådan er det at lave pølser. Nu er Socialdemokraterne næppe ene om at have strategier for, hvordan man bedst mulig nedgør og forsøger at ydmyge sine politiske modstandere. Man kan dog med rette undres over, at det skal ske ved at bruge skattebetalte personlige rådgivere og statsfinansierede partiapparater til at lave smudskampagner. I tilfældet Socialdemokraterne kan det desuden virke helt overflødigt. Modsat Venstre har partiet jo vist, at det faktisk godt kan lade sig gøre at have en et-parti regering, der ikke hele tiden balancerer på randen af sammenbrud. Læg dertil at oppositionen anført af Venstre satdig virker som om, at den ikke har nogen form for selvstændig politik. Det værste i mail-sagen er dog, at udligningsreformen faktisk er rigtig vigtig for kommunerne, der hver dag forsøger at levere den mest borgernære service til landets borgere. De har fortjent en mere seriøs indgang til udligningsspørgsmålet end et stykke absurd politisk skuespil anført af Socialdemokraterne.

Holstebro

Unge bakker op om Bronxparty

Annonce