Navne

50 er et nøgletal i bilhusets jubilæum

Hvad med en Toyota Rav 4 som ny bil, foreslår salgschef Rasmus Thorsen og økonomichef Hanne Juul Jensen fra STS Biler. Modellen er blandt de nye biler, der er særlige tilbud på lørdag og søndag. Foto: Lars Rask Vendelbjerg
STS Biler fejrer 50-året for sit navn med jubilæumsweekend med 50 biler til jubilæumspris og andre aktiviteter.

Holstebro/Lemvig: Har man tænkt sig at anskaffe sig en Aygo x sky med foldetag, en C-HR, en Corolla eller en Rav 4 benzin-model fra Toyota. Så er det en god ide at være på pletten, når STS Biler lørdag klokken 10 åbner op for sin 50 års fejring i de lokale bilhuse i Lemvig og Holstebro samt i deres afdelinger i Herning, Ikast og Skive.

50 spritnye biler inden for de fire mærker får nemlig "et pænt hak i prisen. Enten på selve prisen eller med et hav af tilbud til næsten ingen penge", som salgschef Rasmus Thorsen formulerer det.

Der er kun 50 nye biler i spil. Når handlerne er afsluttet meldes de ind i et computersystem, der tæller op til 50.

- Og det er ikke kun de biler, vi har på lager. Kunden kan frit vælge model og farve, fortæller Rasmus Thorsen.

STS Biler fejrer både lørdag og søndag, at STS-navnet blev introduceret for 50 år siden af de tre bilforhandlere Per Sander, Jens Tang og Leif Sørensen. Og "50" er et gennemgående tema.

Således kan en af weekendens gæster vinde 50.000 kroner til køb af en ny eller brugt bil. For at få chancen skal man bare udfylde en kupon i forretningen inden søndag klokken 16.

Hvis man køber ny bil i weekenden er der desuden 50 procent på udvalgt udstyr. Herunder vinterhjul, træk, undervognsbehandling, måtter, stænklapper og lakforsegling.

- Det skal være festligt. Så vi byder naturligvis også på vand, øl og pølser til de voksne og snolder og sodavand til børnene, fortæller Rasmus Thorsen.

Løbende generationsskifte og udskiftning i ejerkredsen har bevirket, at direktør Ejgild Christensen i dag ejer STS Biler sammen med tre partnere; Flemming Madsen, Rasmus Thorsen og Hanne Juul Jensen, som alle er at finde i STS Bilers daglige drift.

Tre af partnerne fylder i år rundt: Hanne Juul Jensen har rundet 50 og i oktober fylder Eigild Christensen 60 og Rasmus Thorsen 40. I kombination med STS Bilers 50 år blev det til en samlet 200-års fejring forleden i Musikteatret Holstebro med 150 deltagere.

- Her kom vi alle på scenen, idet festen blev holdt her. Det var en helt særlig oplevelse, fortæller Rasmus Thorsen.

Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Rock i Holstebro er gået konkurs

Leder For abonnenter

Grøn alliance mellem regeringen og Dansk Industri giver håb

På torsdag fremlægger bestyrelsen i foreningen, som arbejder på at få rejst en folkeskov på et lidt over otte hektar stort areal umiddelbart syd for bygrænsen i Struer, et konkret forslag for medlemmerne, når der under en generalforsamling også skal vælges ny formand. Efter cirka halvandet års dødvande, er foreningen med opbakning fra et snævert flertal i byrådet klar til at få realiseret planerne, som blev lanceret af Alternativet i forbindelse med valgkampen op til kommunalvalget i 2017. Struer kommer dermed med på kortet, hvor man kan se, hvordan de danske folkeskove tager form, og under en landsindsamling, som var arrangeret i et samarbejde med TV2 blev der i lørdags samlet penge nok ind til næsten en million træer, som vil blive plantet på dansk jord inden for den nærmeste fremtid. En symbolsk handling, når regnskovene i både Brasilien og Indonesien står i flammer, og de tyske skove sygner hen under klimapres med både stigende temperaturer og lange perioder med tørke. Men en vigtig handling, som da også vækker opsigt på den internationale scene. Nu skal de store tandhjul så også bare falde i hak, og med de seneste udmeldinger fra både regereringen og Dansk Industri er der håb om, at vi endelig ser handling bare de mange ord om at ville gøre en indsats for at reducere CO2-udslippet og sende Danmark i front, når det gælder klimavenlige løsninger og bæredygtig teknologi. DI er således klar med en 2030-plan og godt 150 konkrete forslag, som kan bringe Danmark i front på den grønne omstilling - samtidig med, at der bliver skabt 120.000 nye job og dansk velstand bliver øget med mindst 110 milliarder kroner. Nu skal landbruget bare med, og politikerne skal finde løsninger i en transportsektor, hvor vi stadigvæk savner konkrete forslag fra en regeringen, som fortjener ros for de høje ambitioner og den seneste udmelding om at ville afsætte en milliard ekstra til forskning i klimavenlig teknologi i 2020. Samtidig giver det håb om at kunne samle et bredt flertal omkring klimaindsatsen i Folketinget, når selv Dansk Folkeparti meldte sig klar med en klimapolitik under weekendens landsmøde.

Annonce