Annonce
Rejser

5 ting til regnvejrsdage

Vandtætte skosokker, transportvenlig paraply og regnfrakke til rygsækken er nogle af de ting, der kan gøre en våd feriedagen mere bekvem.
Annonce
Annonce

Skobeskyttere

De er lavet i anti-slip-silikone, vejer næsten ingenting og kan bøjes og ligge i en lomme. Coolpets skobeskyttere fås i sort, grå og lys blå og i tre størrelser, S, M og L svarende til skostørrelse 25-33, 34-39 og 40-45. Beskytterne er elastiske og helt vandtætte og kan klare at blive trukket på og af over almindelige sko op til 2000 gange.

Pris: 219 svenske kroner, p.t. på udsalg til 169 svenske kroner (cirka 152/117 danske).

Læs mere: www.coolpet.se.

Annonce

Super sammenklappelig

Den farvestrålende paraply fra Marimekko fås hvid-sort-oliven- eller pink-rød-blå-blomstret og er let at have med i håndbagagen. Den kan klappes mere sammen end de fleste taskeparaplyer. Aluminiumskaftet er fem-delt, og Mini Unikko-paraplyen er bare 17 centimeter lang, når den er i sit etui.

Pris: 350 kroner.

Læs mere: www.marimekko.com.

Annonce

Synlig og vandtæt

Ikke alene lyser det op på en grå regnvejrsdag, det gør også bæreren synlig på cykel eller gåben - desuden beskytter det vandtætte overtræk rygsækken. Wowwow Citylab Berlin-overtræk passer til rygsække op til 55 x 70 centimeter. Det har justerbare elastiske bånd, som tilpasser størrelsen.

Pris: 199 kroner.

Læs mere: www.bikeandco.dk.

Annonce

Sikret taske

Den lille flade skuldertaske (kan også bæres som bæltetaste) til penge, kort, pas og andre vigtige papirer fylder ikke mere, end den kan bæres inde under regnfrakke eller -slag. Tatonka Check In Shoulder Bag måler 21 x 15 x 7 centimeter, og man kan eventuelt selv imprægnere den mod regn. Tasken er RFID-sikret med en membran, som blokerer for eventuelle forsøg på elektronisk at tage oplysninger fra for eksempel kreditkort.

Pris: 259 kroner.

Læs mere: www.campz.dk.

Annonce

Stor poncho

Det er den totale beskyttelse mod regn - nærmest som et vandrende vandtæt hus. Ponchoen er så stor, at der er plads til en rygsæk inde under den. Fjellduk Pro Poncho kan også laves om til en "tarp" - et enkelt lille telt. I hel størrelse måler den 160 x 230 cm, sammenpakket i komprimeringspose 12 x 25 centimeter, og den vejer 575 gram. Fås i grøn eller camouflage i fjeld- eller skovfarver.

Pris: 1199 kroner.

Læs mere: www.grejfreak.dk.

Rejser tager forbehold for prisændringer mellem research og publicering.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Gav politiet en fuck-finger

Lemvig

Nu er vandet klar i Thyborøn

Annonce