Annoncørbetalt indhold

5 måder du kan være social på, uden det gør ondt i pengepungen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

”Skal vi tage ud og drikke en kop kaffe, få en bid mad eller tage en drink?’’ Måske kender du spørgsmålet, som fylder beskedindbakken og skaber ambivalente følelser i kroppen. Du glæder dig helt vildt, men indeni ved du også, at pengepungen ikke deler den samme glæde. Det er dyrt at være social, og hyggen er bare ikke den samme, når du har baghovedet fyldt med økonomiske bekymringer.

Men lad os lige få noget på det rene - selvfølgelig skal der være plads til at tage ud og få en øl til 50 kr., som du inderst inde ved, at du har betalt en kæmpe overpris for. Prisen er nemlig hyggen værd. Men hvis du har et stramt budget, kan det hurtigt lave rod i hele din økonomiske planlægning. Og hvis du er typen, der sidder og tæller sammen, hvor mange penge du har brugt i løbet af aftenen på øl, kaffe, kage, og mad, og indeni får dårligere og dårligere samvittighed, er der her nogle idéer til, hvordan du kan undgå de dyre priser, uden at gå på kompromis med hyggen.

Annonce

Inviter dine venner en tur i parken

Det er altid en god idé at komme ud og få lidt frisk luft, og vi er så heldige, at den friske luft er gratis, så hvorfor ikke gå en tur i Kongens Have eller besøge et andet grønt område med vennerne? Her er der lige så meget mulighed for at snakke om alt og intet som på caféen. Du kan eventuelt undersøge, om der er nogle hyggelige parker eller skove i nærheden af, hvor du bor. I kan eventuelt også tage noget kaffe med i en termokop – hjemmebrygget kaffe er billigere, og det kan også et eller andet.

Udnyt din studierabat

Er du studerende, er det dit bedstes kort i ærmet at hive studiekortet frem og udnytte rabatterne. Ved du, hvilke butikker der har studierabat? Der er helt sikkert nogle caféer, barer og restauranter med studierabat i din by, og mange har helt op til 15-20% rabat. Det er værd at spare lidt penge, hvis du er på SU, og cafébesøgende ikke kan undværes.

Hold en filmaften

En filmaften er altid hyggeligt, og så er det også langt billigere end et smut i biografen, hvor en sodavand og lidt slik hurtigt koster 100 kr. - for ikke at tale om billetpriserne til filmen. Du kan eventuelt bage en kage, eller udfordre dig selv med hjemmelavet slik. Der findes en masse gode opskrifter på nettet, og så er det samtidig både sjovt og lidt mere specielt at have lavet slikket selv. Hvis hverken du eller nogen af dine venner/veninder har streamingtjenester, kan du altid rode de gamle DVD’er igennem og se en af de gode gamle klassikere.

Hold en spilaften

Hvis en filmaften ikke lige er tiltalende, kan I også holde en spilaften. Her kan alle medbringe deres yndlingsbrætspil samt købe lidt drikkelse og snacks. Det skal helt sikkert nok blive en god aften. Hvis ingen af jer ligger inde med brætspil, koster et sæt spillekort ofte kun 10-20 kr., men det er en billig pris for at være garanteret flere timers sjov!

Undersøg internettet for spændende oplevelser i din by

Der findes en masse hjemmesider, hvor man kan se, hvad der foregår af aktiviteter i den by, du bor i. Ofte er der også mange af aktiviteterne, der er gratis, så hvorfor ikke tage ud og opleve noget nyt sammen, uden du behøver at grave dybt i lommerne? Derudover kan det helt sikkert også være sjovt at lege turist i egen by.

Selvom mange af aktiviteterne helt sikkert er billigere end café- og restaurantbesøg, er det selvfølgelig ikke helt omkostningsfrit – og de kan måske heller ikke erstatte de dyre oplevelser fuldstændigt. Derfor er der også nogen, der fx vælger at tage et SMS lån hos GulogGratis eller Moneezy.

Her er der i hvert fald nogle idéer til, hvordan du begrænser omkostningerne på de sociale aktiviteter uden at gå på kompromis med hyggen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.