Annonce
112

Uopmærksomhed og høj fart: 45-årig ligger i kunstig koma efter færdselsulykke

En 45-årig mand fra Videbæk er i kritisk tilstand efter et alvorligt biluheld i Humlum mandag aften. Arkivfoto: Morten Stricker
Uopmærksomhed og for høj fart er formentlig årsagen til et alvorligt trafikuheld i Humlum mandag aften
Annonce

Humlum: En 45-årig mand fra Videbæk ligger i kunstig koma efter en trafikulykke på Oddesundvej i Humlum mandag aften.

Kort før 21.30 kørte den 45-årige mand nordpå ad Oddesundvej. Bag ham kørte en 19-årig mand fra Herning, som ville foretage en overhaling.

Første gang, han gør det, går det fint, han overhaler en bil og trækker derefter til højre igen ind mellem de andre biler, mens han afventer modkørende. Da de er passeret, overhaler han igen, men den 45-årige trak i det samme ud mod venstre kørebane, så den bagvedliggende 19-årige ramte den 45-årige og påkørte ham bagfra, hvilket resultererede i, at begge biler rullede rundt.

Den 19-årige slap fra uheldet uden alvorlig skade, men den 45-årige mand er slemt tilskadekommet og blev fløjet til sygehuset i Aalborg, hvor hans tilstand ifølge politiet betegnes som kritisk.

- Der er formentlig tale om uopmærksomhed fra den påkørte og for høj hastighed fra den overhalende. En meget uheldig kombination, siger Knud Lauridsen fra lokalpolitiet.

Oddesundvej var mandag aften lukket ad to omgange efter uheldet. Første gang for at få den skadede væk og få ham kørt til sygehuset, hvorefter vejen blev åbnet igen. Da bilinspektøren kom, blev den lukket igen i omkring halvanden time, og Oddesundvej åbnede igen helt for gennemkørsel omkring ved 1-tiden i nat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Navne

Dødsfald: den kunstglade frisør

Annonce