Annonce
Navne

40 års jubilæum i Vestjysk Bank

Lillian Munk. PR-foto
Økonomimedarbejder Lillian Munk kan 16. juli fejre 40 års jubilæum i Vestjysk Bank.

Lemvig: Lillian Munk blev ansat 16. juli 1979 i daværende Nordvestbank i Lemvig. Efter endt elevtid har Lillian Munk gennem årene primært arbejdet med bankens regnskaber, myndighedsindberetninger, interne rapporteringer og kontroller. Undervejs har hun læst HD i Finansiering i Aarhus.

- Selvom 40 år er lang tid, er det ikke til at forstå, at der er gået så mange år. Men der er også sket mange ting, ikke alene i Vestjysk Bank, men i hele branchen siden 1979, hvor jeg startede, fortæller Lillian Munk om de 40 år i banken og uddyber:

- Jeg var den første, der fik en computer i banken, og jeg måtte i starten undvære den én dag om ugen, da den skulle bruges på Lemvig Samlestald. Det er ikke til at forstå i dag.

Annonce

Elsker at arbejde med tal

Jubilaren har altid været glad for tal:

- Jeg har altid elsket at arbejde med tal og har gjort det gennem alle årene. Jeg startede i 1983 i direktionssekretariatet, hvor udarbejdelsen af bankens regnskaber lå. Denne opgave er siden da flyttet rundt til andre afdelinger - og jeg er flyttet med, så jeg har altid været så privilegeret, at jeg har arbejdet med det, jeg gerne ville, fortæller Lillian Munk.

Desuden har det gode klima i banken og de mange gode kollegaer også været medvirkende til de mange år i banken.

- Jeg har altid været glad for at gå på arbejde, fortsætter Lillian Munk.

Aktiv fritid

Lillian Munk er gift med Finn, som også er ansat i Vestjysk Bank og i øvrigt har 45 års jubilæum samme dag som sin hustru. Sammen har de Maibritt på 22 år, som læser medicin i Aarhus og Minna på 18 år, som går på STX på Lemvig Gymnasium.

Fritiden bruges på løbeture samt familie og venner. Desuden synger Lillian Munk i Lemvig Kammerkor og holder af at læse en god bog.

Jubilæet fejres med morgenkaffe for kollegerne i banken.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Nu er Pernille på rette vej

Leder For abonnenter

Kom efter dem. Hårdt

Bedst som man troede, at man havde set det meste, så dukker der endnu en sag op om misbrug af offentlige midler. Denne gang i Forsvaret, hvor anklagemyndigheden mener at kunne bevise, at civile erhvervsdrivende har kunnet bestikke sig til lukrative vedligeholdelseskontrakter betalt af skatteyderne. Sagen - sammen med andre lignende sager - sætter desværre et stort spørgsmålstegn ved, hvor godt det offentlige egentlig har styr på de penge, som borgerne har betroet dem. I Socialstyrelsen kunne Britta Nielsen gennem mange år berige sig selv - og det har udvalgte medarbejdere i Forsvarets Ejendomsstyrelse sandsynligvis også kunnet. To medarbejdere i Forsvaret er allerede tiltalt i en sag, der ligger tre år tilbage. Og yderligere sigtelser kan være på vej i en ny sag, der begyndte med, at en økonomimedarbejder ved et installationsfirma i Holstebro råbte vagt i gevær over for Rigsrevisionen. Midt det mørke og rod som er ved at blive afdækket, kan den tidligere økonomimedarbejder holde hovedet og fanen højt. Det er sandsynligvis takket være ham, at sagerne kommer frem i lyset, så det forhåbentligt bliver muligt også at stille de ansvarlige til ansvar. Desværre ryster sådanne sager ikke bare den enkelte afdeling, hvor svindlen er begået. Den rammer i det her tilfælde hele Forsvaret og alle de mennesker, der er ansat. Det er naturligvis bunduretfærdigt - men mistanken om urent spil er svær at viske bort igen, og derfor er der også kun en løsning, og det er at komme juridisk efter de ansvarlige - og komme efter dem hårdt. Vores samfundsmodel bygger på en høj grad af tillid. Både til hinanden men også til de myndigheder, der forvalter en af verdens højeste skatteprocenter. Forsvinder tilliden, så bliver det både vanskeligere at være borger og myndighed. Heldigvis var det moralske kompas rigtigt indstillet hos den unge mand, der gik til Rigsrevisionen og politiet med sin bekymring. Det kan alle, der læser bare lidt i Rigsrevisionens beretning om sagen, konstatere ved selvsyn.

Annonce