Annonce
Navne

40 års jubilæum i Vestjysk Bank

Lillian Munk. PR-foto
Økonomimedarbejder Lillian Munk kan 16. juli fejre 40 års jubilæum i Vestjysk Bank.
Annonce

Lemvig: Lillian Munk blev ansat 16. juli 1979 i daværende Nordvestbank i Lemvig. Efter endt elevtid har Lillian Munk gennem årene primært arbejdet med bankens regnskaber, myndighedsindberetninger, interne rapporteringer og kontroller. Undervejs har hun læst HD i Finansiering i Aarhus.

- Selvom 40 år er lang tid, er det ikke til at forstå, at der er gået så mange år. Men der er også sket mange ting, ikke alene i Vestjysk Bank, men i hele branchen siden 1979, hvor jeg startede, fortæller Lillian Munk om de 40 år i banken og uddyber:

- Jeg var den første, der fik en computer i banken, og jeg måtte i starten undvære den én dag om ugen, da den skulle bruges på Lemvig Samlestald. Det er ikke til at forstå i dag.

Annonce

Elsker at arbejde med tal

Jubilaren har altid været glad for tal:

- Jeg har altid elsket at arbejde med tal og har gjort det gennem alle årene. Jeg startede i 1983 i direktionssekretariatet, hvor udarbejdelsen af bankens regnskaber lå. Denne opgave er siden da flyttet rundt til andre afdelinger - og jeg er flyttet med, så jeg har altid været så privilegeret, at jeg har arbejdet med det, jeg gerne ville, fortæller Lillian Munk.

Desuden har det gode klima i banken og de mange gode kollegaer også været medvirkende til de mange år i banken.

- Jeg har altid været glad for at gå på arbejde, fortsætter Lillian Munk.

Annonce

Aktiv fritid

Lillian Munk er gift med Finn, som også er ansat i Vestjysk Bank og i øvrigt har 45 års jubilæum samme dag som sin hustru. Sammen har de Maibritt på 22 år, som læser medicin i Aarhus og Minna på 18 år, som går på STX på Lemvig Gymnasium.

Fritiden bruges på løbeture samt familie og venner. Desuden synger Lillian Munk i Lemvig Kammerkor og holder af at læse en god bog.

Jubilæet fejres med morgenkaffe for kollegerne i banken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Navne

Dødsfald: den kunstglade frisør

Annonce