Annonce
Navne

40 års jubilæum i Nordea

Ole Dam. Pressefoto
Annonce

Holstebro: Lørdag, den 1. august har landbrugschef Ole Dam, Landbrugscenter Jylland Vest Holstebro, 40 års jubilæum i Nordea.

Ole Dam startede i 1980 som elev i Privatbanken i Ribe, hvorefter turen i 1984 gik til Privatbanken i Skanderborg. I 1988 kom han til Privatbanken i Holstebro (efterfølgende Unibank og nu Nordea) med tanke om nogle få år i Holstebro. De få år er så indtil videre blevet til 32.

I perioden siden 1999 har han varetaget forskellige ledelsesmæssige stillinger med udgangspunkt i Nordea Holstebro. Den nuværende ledelsesmæssige opgave i landbrugscenter Jylland Vest, der er en af fire landbrugscentre i Nordea Danmark, omfatter en afdeling med 15 ansatte, der servicerer landbrugskunder i vest- og nordvestjylland.

Fritiden nydes sammen med hustruen Anne-Marie, to ”fravænnede” børn, svigerbørn og barnebarn. Derudover bliver der god plads til samvær med gode venner, en del tid på golf samt diverse aktiviteter indenfor det frivillige foreningsliv i Mejdal-Halgård, der altid har fyldt fritiden positivt.

Jubilæet markeres under private former.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Navne

Dødsfald: den kunstglade frisør

Annonce