Annonce
Navne

40 års jubilæum hos Nordea

Jette Bjerre. Privatfoto
Annonce

Holstebro: Jette Bjerre kan onsdag den 1. juli fejre sit 40 års jubilæum i Nordea Holstebro.

Jette bor i Mejdal. Hun er gift med Jakob, og de har en søn, der bor i Helsingør, og en datter, der bor i Mejdal. Til sammen har de beriget Jette og Jakob med to svigerbørn og fire børnebørn.

Da Jette startede i banken i 1980, var hun blot 18 år gammel. Hun begyndte sin karriere i det,  der dengang hed Sparekassen SDS Midtjylland, og som senere blev til Unibank og senest til Nordea. Jette har i alle 40 år været tilknyttet Holstebro afdeling, dog på forskellige adresser. Hun lagde ud i Østergade 5-7 og i dag er adressen Helgolandsgade 20.

Jette er lokalforankret i Holstebro, som hun igennem årene har cyklet tynd. Hun bruger meget tid i diverse strikke, have -og madklubber og elsker at lave en masse lækker mad til glæde for sine omgivelser.

Jette Bjerre er en meget vellidt bankrådgiver og kollega.Hun har haft mange af sine kunder igennem alle år, hvoraf mange har været gennem flere generationer. Jette har i mange år været med til at uddanne kollegaerne. Selvom Jette har været 40 år i banken, går hun altid forrest med at udvikle sig og lære nyt og generelt dele ud af sin store viden og erfaring.

Nordea Holstebro vil markere Jettes jubilæum med en reception. Det var meningen, at det skulle ske på dagen, men nu bliver det på den anden side af sommerferien, når der igen kan inviteres flere gæster fysisk i huset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce