Annonce
Navne

40 år i bankens og kundernes tjeneste

Bjarne Møller. Pressefoto
Annonce

Holstebro: Onsdag den 1. juli har landbrugsrådgiver Bjarne Møller, Landbrugscenter Jylland Vest, 40 års jubilæum i Nordea.

Bjarne Møller har siden sin ansættelse i SDS i Brande i 1980 haft ansættelse i forskellige afdelinger i SDS (efterfølgende Unibank og nu Nordea) heraf cirka 25 år med ledelsesansvar. De seneste år har han arbejdet som landbrugsrådgiver med portefølje indenfor de større landbrugskunder i det midt- og vestjyske.

Arbejdsglæden er fortsat stor til glæde for kollegaer og kunder - specielt det at have dialog med mennesker og finde løsninger sammen motiverer.

Udover arbejdet i Nordea driver Bjarne Møller markbrug på 900 hektar – så i dialogen om planteavl er Bjarne helt på hjemmebane.

Gennem årene har Bjarne Møller bestridt en række tillids- og bestyrelsesposter indenfor blandt andet kartoffelmelsproduktion. På dette område har han prioriteret at drosle ned de senere år.

Fritiden nydes sammen med hustruen Jette og familiens fire børn og svigerbørn, ligesom der gerne skal være plads til lidt motion.

Jubilæet markeres under private former.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce