Annonce
Navne

36-årige Martin Søndergaard har lige overtaget to butikker i Videbæk med tøj fra både Bison og Puma

Martin Søndergaard har netop overtaget to butikker i Videbæk, der nu begge har skiftet navn og kæde til henholdsvis Tøjeksperten og Sportigan. Foto: Kaj Poulsgaard
Martin Søndergaard, Holstebro, blev udlært i en butik med både herretøj og sportstøj i Vinderup. Derfor er han glad for, at den kombination også findes i Videbæk, hvor den første uge har været ret travl.

Videbæk: Videbæks nye butiksejer Martin Søndergaard har et stort smil på. Han kan ikke skjule, at det er dejligt at være i en butik, hvor der er herretøj og sportstøj til både kvinder og mænd.

- Jeg blev udlært i Vinderup i en butik, der var meget som denne her. Derfor havde jeg heller ingen betænkeligheder med at sige ja til både at overtage en herretøjsbutik og en sportsbutik i Videbæk, siger Martin Søndergaard, der de sidste mange år har drevet Tøjeksperten i Vildbjerg.

Rasmus Andersen, Martin Søndergaard, Nikolaj Drews og Rasmus Sørensen er holdet bag disken hos Tøjeksperten og Sportigan i Videbæk. Foto: Kaj Poulsgaard

Martin kom ind i billedet, da Tove og Niels Ove Henriksen efter 32 år besluttede sig for at overlade deres to butikker til en ny generation. De kendte allerede Martin Søndergaard som en god kollega.

Annonce

Nyt navn og kæde

I forbindelse med overdragelsen har de to butikker DinTøjmand og Sporten skiftet navn og kæde til Tøjeksperten og Sportigan. Det har derfor været en meget, meget travl periode for Martin Søndergaard og de tre medarbejdere, Rasmus Andersen, Rasmus Sørensen og Nikolaj Drews.

- Rasmus Andersen har været i butikken i 15 år, så han bliver min førstemand. Rasmus Sørensen og Nikolaj Drews kendte jeg også i forvejen, og de sagde heldigvis ja til jobbet, så det var ikke svært for mig at skaffe personale, siger Martin Søndergaard.

Han vil selv være i butikken så meget, som det overhovedet er muligt, selv om butikken i Vildbjerg og familielivet med en to-årig dreng hjemme i Holstebro også skal have opmærksomhed.

Annonce

Fantastisk modtagelse

I forbindelse med ejerskiftet overtog lokale investorer bygningen, så Martin Søndergaard kunne "nøjes" med at overtage varelageret. Det gjorde naturligvis beslutningen lettere for Martin Søndergaard, der da også er begejstret for modtagelsen i Videbæk.

Der har været så travlt med at få alle de to kæders varer ind, at der ikke rigtig har været tid til at tænke på receptionen. Men den 1. oktober er vi færdig med de sidste detaljer, og så tænker jeg, at vi holder en rigtig god velkomstfest.

Martin Søndergaard

- Vi er blevet taget rigtig godt imod af både kunder og forretningskolleger i Videbæk. Der har været mange inde bare lige for at sige "Hej" og "Velkommen".  Videbæk er en god handelsby med et stærkt sammenhold. Det fornemmer man hurtigt, siger Martin Søndergaard.

Annonce

Velkomstfest senere

Martin Søndergaard inviterer til velkomstfest den 1. oktober.

- Der har været så travlt med at få alle de to kæders varer ind, at der ikke rigtig har været tid til at tænke på receptionen. Men den 1. oktober er vi færdige med de sidste detaljer, og så tænker jeg, at vi holder en rigtig god velkomstfest, siger Martin Søndergaard.

Martin Søndergaard under Sportigan-skiltet. Det nye Tøjeksperten-skilt kommer op en af de nærmeste dage. Foto: Kaj Poulsgaard

Han lægger i øvrigt ikke op til de store revolutioner rent kundeservicemæssigt, men vil nok bruge lidt mere digitale salgskanaler end de tidligere ejere.

Martin Søndergaard

Martin Søndergaard er 36 år. 

Han blev udlært i Vinderup hos DinTøjmand og etablerede sig siden som selvstændig og kom ind i Tøjekspert-kæden i Vildbjerg. Tøjeksperten tæller over 100 butikker i hele landet, og sælger blandt andet mærkerne Lindbergh, Bison, Superdry, Eterna, Sunwill og Alberto. 

I Videbæk har han overtaget både herretøjsforretningen og sportsafdelingen fra Tove og Niels Ove Henriksen, der har ønsket at gå på pension efter 32 som forretningsindehavere. Butikken Sporten er blevet til Sportigan, der blandt andet sælger Fusion, Endurance, Hummel og Puma.

Privat bor Martin Søndergaard i Holstebro, hvor familien også tæller en to-årig dreng.

Fritiden går gerne med fodbold, padel og tennis.

Annonce
Sport For abonnenter

Karakterbogen: Damgaard stjal rampelyset på Brammings store aften

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Videoanalyse og liveblog: TTH indkasserede nederlag i Brammings rekordkamp

Holstebro For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Nordvestjylland

Holstebro

Hvis nye barselsregler giver flere børn i institutionerne, så  må vi bare håndtere det

Struer

Borgmesterens sidste budgetaftale: Enigt byråd vil løfte tagene

Erhverv

Lyd fra Lydens By skrev historie: 50.000 koncertgæster til The Minds Of 99 i Parken fik leveret vellyd af lokalt firma

forside For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Nordvestjylland

Navne

Flemming blev sendt til Grønland for at slagte lam: - Det var en gave at få sådan et tilbud fra fagforeningen

Holstebro

Han var fuld, påvirket af narko og endte på taget i Vandkraftsøen

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Erhverv

Gårdejer undrer sig: Blev bedt om at tilbagekalde grillpølser efter fire timer langt besøg

Holstebro For abonnenter

Spidskandidater: Nærmest umuligt at hente stemmer, men vælgermøder er ikke spild af tid

Kultur

Biograf gentager gallaåbning - halvandet år efter åbning: - Åbningen af Big Bio Holstebro har været mit livs mareridt

Annonce