Annonce
Erhverv

35 arbejdspladser ryger til Herning: - Det er ikke et fravalg af Holstebro

For fremtiden skal 35 revisorer arbejde i Herning i stedet for i Holstebro. Arkivfoto: Morten Stricker
Revisionsfirmaet PwC flytter 35 medarbejdere fra Holstebro til Herning for at samle kræfterne.
Annonce

Holstebro: I 40 år har der været revisor- og rådgivningsfirma på hjørnet af Skivevej og Hjaltesvej.

Den brune murstensbygning vil stadig have logoet fra et af verdens største firmaer inden for revision, PwC, men i fremtiden vil antallet af medarbejdere være reduceret, da de 35 revisorer fremover skal arbejde på kontoret i Herning.

- Målet med at samle kontoret på en adresse er, at vi får mere specialviden og kompetencer på et sted. Det giver større mulighed for sparring. Det er det, kunderne efterspørger. Det handler også om at kunne tiltrække så dygtige nye medarbejdere som muligt, siger Kim Vorret, der er statsautoriseret revisor og partner i PwC.

Han ser ikke de store forskelle i dagligdagen, selv om der bliver lidt mere transporttid.

- Det er lidt af en tilfældighed, at vi bliver samlet i Herning. Det er ikke et fravalg af Holstebro. Vi vil fortsat komme i de samme netværk og blive boende, så vi er en del af lokalområdet, siger Kim Vorret og fortsætter:

- Kunderne kommer ikke til at mærke en forskel, da vi stadig tager ud til virksomhederne og holder møder. Vi kan også stadig holde møder på kontoret i Holstebro, hvis det er det, man ønsker.

PwC i i Holstebro har en del kunder over hele Nordvestjylland og området op mod Thy. Det er ikke nødvendigt for dem at køre til Herning.

- Vi kommer stadig til Lemvig og Vinderup og holder møde. Det er også muligt at arbejde på kontoret i Holstebro, hvis man har haft et længere møde i Lemvig eller Thisted, siger Kim Vorret.

De seneste måneder har der været travlhed hos mange revisorer, da mange kunder har haft ekstra brug for rådgivning i forbindelse med coronakrisen. Nogle virksomheder der hårdt presset økonomisk på grund af nedlukningen.

- Der har også været et stort behov for hjælp og rådgivning i forbindelse med brugen af de mange hjælpepakker, siger Kim Vorret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Tea er ny i ligatruppen: - Det har været ti tusind gange federe, end jeg regnede med, og jeg havde altså høje forventninger

Annonce