Annonce
Navne

35 år med store maskiner i Ulfborg

Per Hansen i midten sammen med servicechef Karlo Jensen (tv) og administrerende direktør Morten Krusborg (th). Pressebillede
Annonce

Ulfborg: Tirsdag 1. oktober kunne Per Hansen fejre 35 års virke hos Nicolaisen & Larsen i Ulfborg.

Per Hansens karriere i Nicolaisen & Larsen startede i sin tid som elev på lageret i 1977. Elevuddannelsen blev efterfulgt af to års ansættelse som lagerassistent, hvorefter han blev ansat i en anden virksomhed.

Per Hansens karriere hos Nicolaisen & Larsen har været fordelt over tre omgange – omkring halvdelen af tiden har han fungeret som lagerassistent på reservedelslageret, men i 2004 blev titlen ændret til garantikoordinator, og Per Hansen har siden haft ansvaret for garantisager overfor JCB.

Per Hansen udtrykker selv tiden i Nicolaisen & Larsen som en god og spændende tid, der bare er fløjet afsted. Det har for ham været en fornøjelse at have været med i den udvikling, der gennem tiden er sket inden for produktsortimentet, organisationen og ikke mindst det gode samarbejde med leverandørerne, som er så vigtig i hverdagen.

- Og så har jeg nydt mine kolleger, som jo alle har været med til at præge hele teamet bag de store maskiner, fortæller Per Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Navne

Dødsfald: den kunstglade frisør

Annonce