Annonce
Navne

34-årige Martin bliver den yngste partner i advokathus

Martin H. Høgholm. Pressefoto
Advokat Martin Høgholm bliver den yngste Associeret Partner i Advokathuset Funch & Nielsen P/S, skriver advokathuset i en pressemeddelelse.

Holstebro: "Det er med stor glæde, at vi kan informere om, at Martin Høgholm har indgået aftale med Advokathuset Funch & Nielsen P/S som ny Associeret Partner, hvor han, med sin innovative tilgang og erfaring indenfor erhvervsrådgivning, vil spille en stor rolle i at styrke virksomhedens profil", skriver Advokathuset Funch & Nielsen P/S i en pressemeddelelse.

Den 34 årige Martin har ifølge pressemeddelelsen allerede opbygget en stærk juridisk profil med større fokus på erhvervsrådgivning. Martin varetager desuden fortsat ugentlig på frivillig basis en offentlig retshjælp, hvor han yder rådgivning til private indenfor flere forskellige retsområder og samfundslag.

- Jeg begyndte ved Advokathuset som helt grøn fra studiet og Advokathuset har været en afgørende del af min udvikling som advokat og som menneske. Vi har hos Advokathuset et stærkt og alsidigt team og det gør mig kun endnu mere stolt blive udnævnt af firmaet som Associeret Partner, da jeg nu aktivt kan bidrage til Advokathusets udvikling og kultur, så alle kunder får en god oplevelse ved at gå til advokat, siger Martin Høgholm i pressemeddelelsen og fortsætter:

Annonce

- Jeg glæder mig nu rigtig meget til fortsat at yde mine kunder og netværk god rådgivning og byder naturligvis også nye kunder velkommen samtidig med, at jeg allerede ser frem mod det næste skridt i min karriere som fuldbyrdet partner.


Jeg begyndte ved Advokathuset som helt grøn fra studiet og Advokathuset har været en afgørende del af min udvikling som advokat og som menneske.


I 2014 flyttede Martin tilbage til Vestjylland efter sin studietid i Aarhus, hvor han begyndte i Advokathusets Holstebroafdeling som advokatfuldmægtig. Siden var Martin Høgholm en del af Advokathusets fusion med Funch & Nielsen Advokater og fortsatte på Holstebro-kontoret, som nu udgør ét af i alt fire afdelingskontorer i henholdsvis Holstebro, Skive, Thisted og Nykøbing Mors.

Martin bor privat i Holstebro med sin hustru og to børn. Ud over fodbold i haven med sine børn er Martin aktiv i flere erhvervsnetværk, herunder blandt andet som medlem af Round Table i Struer og Holstebro Morgen Rotary Klub i Holstebro. Generelt er Martin drevet af godt netværk og møde med nye spændende mennesker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Struer

47-årig familiefar omkom i redningsforsøg - forsøgte at svømme ud til to børn i en gummibåd

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce