Annoncørbetalt indhold

3 grunde til at overveje selvsalg

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Featured billede: https://unsplash.com/photos/jJnZg7vBfMs

Går du med tankerne om at sælge og flytte til nyt, men er i tvivl om hvordan du skal gribe salgsprocessen an, kan selvsalg, være den rette løsning for dig. Med selvsalg opnår du et nemt og overskueligt forløb ved salg af din bolig, og sparer ligeledes op mod flere tusinde kroner. Læs med.

Annonce


En flytning kan hurtigt blive uoverskuelig, da der er mange ting at tage højde for, foruden at finde et nyt sted at bo, vil man ligeledes skulle sælge sin nuværende bolig, og flytte ejendele i kasser. En proces der tager tid, og som i en travl hverdag, er tid, der er svær at finde det. Med selvsalg vil man kunne håndtere sit salg af bolig på egen hånd, hvorved man selv kan koordinere hvornår det passer at holde fremvisning, og på hvilke platforme man ønsker at promovere salget af sin bolig.


Hurtig udbetaling af købesum

Vælger du selvsalg, vil du ved salg opnå en hurtig udbetaling af købesum. Det skyldes, at du ikke er afhængig af, at en ejendomsmægler først skal bruge flere uger på at gennemgå de administrative papirer og dokumenter, men derimod kan få dem underskrevet og færdiggjort med det samme. Selvsalg er en pakkeløsning du køber dig ind i, hvor der heraf er inkluderet en række services som sparer dig for en stor del af det administrative arbejde ved salg af bolig.


Disse services indebærer alt fra indhentelse af dokumenter, udarbejdelse af købsaftale samt bilag og korrespondance med bank og købers rådgiver. Services der alle bliver foretaget i mens salgsprocessen foreligger, hvorved, at når en køber endelig slår til, så er de fleste papirer allerede underskrevet og færdiggjort.


Besparelse på flere tusinde kroner

Ved selvsalg tilknyttes en online boligadvokat, hvorved du kan få et komplet overblik over din sag, og tilgå alle de dokumenter som hører til dit salg af bolig. Hermed sparer du både tid og penge på at koordinere aftaler og sætte tid af til at mødes med en fysisk advokat samt ejendomsmægler. Ved selvsalg kan du ordne det hjemmefra og lige ved hånden. Nemt ikke?


En sikker bolighandel

Selvom det hele foregår online, og der således ikke fremgår et fysisk fremmøde mellem dig og boligadvokaten, er du alligevel garanteret samme sikkerhed som hvis du anvendte et mæglerfirma til at håndtere salget. Nemtadvokat.dk der tilbyder selvsalg er medlem af advokatsamfundet og er heraf et forsikret advokatkontor, hvorfor du ved, at du er i trygge hænder, og at alle dokumenter bliver håndteret af erfarne fagfolk.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.